• Sinds 2009 zijn de ontwikkelingen in de wedstrijden van NWC 1 live te volgen via Twitter. Onlangs is de naam van Twitter veranderd in "X". Buiten een kleine verandering blijft alles hetzelfde, maar hierbij toch even een update omtrent de mogelijkheden om de prestaties van ons vaandelteam op de voet te kunnen blijven volgen.

    X
    Voorheen was het mogelijk om zonder account de actuele tweets op de Twitterpagina van NWC te volgen. Nu het platform van naam is veranderd, is dat niet meer het geval. Wil je NWC volgen, maak dan een account aan zodat je niets hoeft te missen. De meesten zullen het op deze manier reeds doen, maar we melden het even. Volg NWC hier en voeg je bij de ruim dertienhonderd al bestaande volgers!

  • Amateurvoetbal Eindhoven
    Vanaf komend seizoen heeft Amateurvoetbal Eindhoven "Livescore" geïntroduceerd. Dat houdt in dat alle actuele tussenstanden op de diverse voetbalvelden live zijn te volgen zodra de competities weer beginnen. Tevens zal ook de virtuele stand te zien zijn. Het fenomeen livescore is niet helemaal nieuw, want in het verleden is dit idee ontstaan en succesvol uitgevoerd door Peter Bussers, fanatiek amateurvoetbalvolger uit Beek en Donk. Nu is livescore geïntegreerd in de zeer veelzijdige en actuele website www.amateurvoetbaleindhoven.nl. Als je deze website op je telefoon open hebt staan, kun je deze via de opties/instellingen rechtsboven ook als app gebruiken. Dat is nog handiger!

    Als de competitie begint, zijn de ontwikkelingen in de tweede klasse D hier te volgen. Of klik in de app op de drie lijntjes rechtsboven en klik vervolgens "2e Klasse D" aan.

rfwbs-slide