• Volg NWC op social media

 • Route
  Komend vanuit Someren (N609) rijdt u het viaduct over, richting Asten. Ga bij de rotonde links (drie kwart). U rijdt nu de Beatrixlaan in. Volg de weg die na 50 meter een bocht naar rechts maakt. Sportpart 't Root bevindt zich direct na deze bocht aan de linkerkant. Parkeerruimte vindt u bij de ingang. Bovendien mag u ook parkeren aan allebei de kanten van de Beatrixlaan.

 •  

  Eerst Hulp bij NWC app

  Sinds begin 2018 heeft NWC een app om op zaterdagen de eerste hulp op ons sportpark te coördineren: de zogenaamde “Eerste Hulp bij NWC app” (Deze kan natuurlijk ook op trainingsavonden worden gebruikt).

  In deze app zitten leden die op zaterdagen de accommodatie beheren, leden die in het bezit zijn van EHBO-, BHV-, AED- diploma of andere verpleegkundige capaciteiten hebben.
  Vanuit deze app hebben we, in geval van een calamiteit in ons gebouw, in overleg met de Accommodatie Commissie een instructie voor leden en bezoekers van NWC gemaakt.
   
  Deze instructie luidt als volgt: 
  Indien het brandalarm gaat, verlaat u het pand via de kortst mogelijke weg naar de verzamelplaats* en dient u de aanwijzingen van de dienst doende bestuursdienst en kantinebeheerder op te volgen. Tevens dient u andere bezoekers mee het pand uit te begeleiden. Verder mag er geen apparatuur mee naar buiten worden genomen en dienen de kantine medewerkers de apparatuur in de keuken uit te zetten. De lift in ons pand mag ook niet meer gebruikt worden, ook niet om personen naar beneden te brengen. Dit moet via de normale trappen gebeuren.
  Blijf op de verzamelplaats tot nadere instructies.


  * de verzamelplaats bevindt zich op Veld 3. Dit is het eerste kunstgrasveld aan de linkerzijde wanneer u het sportpark opkomt. Op Veld 3 verzamelen we ons als team en kijken we of ons team compleet is. De trainers / leiders nemen hierin de leiding. 

  Algemeen
  Bij NWC is de dienstdoende bestuursdienst / kantinebeheerder verantwoordelijk voor een eventuele ontruiming en aanspreekpunt voor de hulpverlening. Iedereen dient strikt de aanwijzingen van bovengenoemde personen op te volgen. Het niet opvolgen van deze instructies kan het leven van alle aanwezigen in ons gebouw ernstig in gevaar brengen.

  Jullie kunnen deze informatie ook nalezen op het bord dat hangt op de begane grond bij binnenkomst van ons clubgebouw.

  Algemeen

  Telefoonnummer

  Kantine NWC

  0439-691973

  Brandweer, Politie, GGD     

  112

   

   

  Algemeen (Niet Urgent)    

  Telefoonnummer

  Politie / Brandweer

  0900-8844

  Politiekantoor Asten

  0493-350330

   

   

  Huisartsenpost / Ziekenhuis

  Telefoonnummer

  Huisartsenpost

  0900-8861

   

   

rfwbs-slide