• Als NWC zijn wij enorm trots op de vele sponsoren die wij hebben. Mensen die NWC een warm hart toedragen en het hierdoor mede mogelijk maken dat veel kinderen en volwassenen met veel plezier kunnen voetballen in Asten.


  Als voetbalclub kun je niet zonder sponsors. Voetbalclub NWC biedt op haar beurt iedere sponsor gelegenheid voor het promoten van de belangen van de sponsor in een goed samenwerkingsverband. Door het sponsoren van onze vereniging, levert een sponsor ook een bijdrage aan de gemeenschap hetgeen een positieve associatie van de gemeenschap met de sponsor oplevert.
  NWC biedt haar sponsors diverse communicatiemogelijkheden waaronder deze veel bezochte website. Bent u sponsor en heeft u iets te vertellen, laat het ons dan weten.
  Wij bieden u op deze plaats ruimte voor uw nieuwsboodschap. 

  Om uitholling van sponsoring te voorkomen. Heeft NWC het volgende standpunt ingenomen. 

  Sponsoring is een daad van goede wil. Bedrijven en organisaties sponsoren om een win-win situatie te genereren voor vereniging en ondernemer. De ondernemer maakt afspraken met de club ten einde zijn organisatie of bedrijf te promoten. De vereniging ontvangt middelen waarmee een gezonde vereniging in stand kan worden gehouden.

  NWC faciliteert sponsorpakketten m.b.t. boarding, andere vormen van exposure en wedstrijd kleding. Wanneer ondernemers, organisaties of bedrijven schenkingen willen doen aan teams buiten deze pakketten om (denk aan trainingspakken/ tassen/ etc.) dan is dit mogelijk onder de volgende voorwaarden:

  • Schenken aan teams buiten de standaard sponsorpakketten kan alleen worden gedaan door bord-/ shirt-/ ster-/ subsponsoren.
  • Schenken aan teams buiten de standaard sponsorpakketten kan alleen worden gedaan met materiaal van onze merksponsor (Erima).
  • Schenken aan teams buiten de standaard sponsorpakketten kan alleen worden gedaan met materiaal dat is aangeschaft bij een van onze sponsoren.
  • Schenken aan teams buiten de standaard sponsorpakketten kan alleen worden gedaan met materiaal dat in lijn is met de kleuren van NWC (oranje en/ of zwart).

  Door hier allemaal aan mee te werken houden we NWC sterk, gezond en toekomstbestendig.

  Wilt u NWC ook een warm hart toedragen in de vorm van sponsoring, neem dan contact op via e-mail: sponsorzaken@nwc-asten.nl
  Wij nemen dan spoedig contact met u op.

 • Green Boarding - Duurzaam adverteren

 • Bij NWC kunnen sponsoren tegenwoordig adverteren en gelijktijdig een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de club en de leefomgeving. Dat komt omdat NWC sinds kort een Green Boarding heeft. Dat betekent dat de advertentieopbrengsten van de Green Boarding worden gebruikt om zonnepanelen te “sparen voor de club”. Met deze zonnepanelen wordt er gewerkt aan een energieneutrale club en is er meer budget beschikbaar voor de sport. 

 • De Green Boarding heeft drie zijden, waarvan ieder zijn eigen toepassing heeft: communicatie, luchtzuivering en zonne-energie. Met name de zonnepanelen zijn kwetsbaar en daarom is het belangrijk om geen ballen of andere dingen er tegenaan te trappen NWC is één van de in totaal 100 grotere voetbalclubs waarbij de Green Boarding geplaatst wordt. Door het netwerk dat hierdoor ontstaat kan niet alleen lokaal maar ook landelijk geadverteerd worden. Een mooie nieuwe mogelijkheid dus voor NWC! Binnenkort volgt meer informatie via de Sponsorcommissie. Heb je nu al een vraag, neem dan contact op via sponsorzaken@nwc-asten.nl.

  We hebben bij de aanleg hulp gehad van Electro Speciaal Sprengers B.V. en Frans van der Zanden B.V. Minigraververhuur & grondwerken.  

  Onze hartelijk dank voor jullie sponsoring!

rfwbs-slide