• Sponsor van de maand

  Bent u sponsor van NWC en wilt u Sponsor Van De Maand worden?

  Meld u dan aan via: mpmhenst@gmail.com 
  __________________________________________________________
 • Sponsor van de maand september: Steenberge

 • Steenberge pils

  Steenberge pils wordt met Nederlandse nuchterheid in België gebrouwen bij Brouwerij Palm en staat voor kwaliteit. Een bier met body! Een fris en helder pils van 5,2% waarvoor enkel de beste ingrediënten goed genoeg zijn. Met zorg gebrouwen om met elkaar te drinken.

  Steenberge is een product van Multi Bier, al ruim 17 jaar een groothandel in speciaalbieren. Multi Bier is begonnen in Asten, maar enkele jaren geleden verhuisd naar Helmond. Multi Bier is altijd op zoek naar de mooiste speciaalbieren uit binnen- en buitenland en vertegenwoordigt en distribueert meerdere merken exclusief voor de Nederlandse markt. Variërend van de klassieke Belgische bieren tot aan de moderne internationale craftbieren. Deze bieren levert Multi Bier landelijk aan alle drankenhandels, slijterijen en supermarkten.

  Nieuwsgierig geworden naar deze bieren? Breng dan ook eens een bezoek aan ‘Uw Drankspecialist’ (Emmastraat 51) in Asten voor een zeer breed aanbod speciaalbieren. Hier is een groot deel van het assortiment van Multi Bier verkrijgbaar. En ook voor Steenberge pils kun je hier uiteraard terecht, net als in de kantine van NWC.

rfwbs-slide