• April 2024:

    Mondain

    Bijna 35 geleden begon René van Heugten naast zijn woonhuis in Asten een tegelwinkel. Na jarenlang binnen het vak ervaring te hebben opgedaan heeft Niels van Heugten het familiebedrijf in 2018 overgenomen en omgedoopt tot een nieuw merk met een nieuwe visie, genaamd Mondain.

    Alleen het leveren en plaatsen van tegels is voor Mondain niet voldoende, want wij willen onze klanten volledig ontzorgen als het gaat om de afbouw van hun woning. Zowel in de particuliere sector als binnen de projectbouw in samenwerking met aannemers. We adviseren in en ondersteunen bij het maken van keuzes door met jou mee te denken en een koppeling te maken tussen jouw specifieke behoeften en de mogelijkheden op het vlak van tegelvloeren, pvc-vloeren, plintafwerking, houten vloeren, laminaat, natuursteen, trap- en wandbekleding.

    Tijden zijn veranderd en alleen een goed product is niet meer voldoende. Onze missie is om jou een gerust gevoel te geven als je midden in een spannende fase van je leven zit, namelijk het bouwen of verbouwen van een huis. De luxe van zorgeloos afbouwen zit hem niet alleen in mooie producten, maar vooral in onze service en ontzorgen, zodat jij tevreden en gerustgesteld onze showroom uit kan lopen. Als jij er een goed gevoel aan overhoudt, en natuurlijk uiteindelijk een mooi huis, dan doen wij dat ook.

    Vanaf januari 2024 zijn Niels van Heugten en Hub van den Boomen naast oud-buurjongens, vrienden en teamgenoten bij NWC 9, ook binnen Mondain een samenwerking aangegaan. De visie en creativiteit van Niels en de bedrijfservaring van Hub moeten samen gaan leiden tot de volgende stappen binnen Mondain. Kom gerust eens langs in onze showroom. De koffie staat klaar.

rfwbs-slide