• Even voorstellen... onze nieuwe kantinebeheerders!

  Met ingang van het seizoen 2019-2020 wordt het beheer van onze kantine overgenomen door Coen en Inge Feijen, zij zullen zich even kort aan jullie voorstellen. 

  Stiekem hebben wij er altijd van gedroomd om ooit een horecagelegenheid in Asten te hebben. Bij het zien van de vacature van kantinebeheerder bij NWC hebben we dan ook snel besloten te reageren op deze leuke kans en we hebben er ongelofelijk veel zin in. Wij zijn ontzettend blij dat wij het stokje van Guus over mogen nemen en het nieuwe gezicht worden van de NWC kantine!

  Coen, 48 jaar, geboren en getogen Astenaar. Vanaf mijn jeugd lid bij NWC en nog steeds actief bij de Veteranen van NWC. Momenteel ben ik werkzaam bij Klokkengieterij Koninklijke Eijsbouts, ben creatief, houd van koken en vooral van veel gezelligheid.

  Inge, 46 jaar, geboren in Gilze en Rijen en woon sinds 1986 in Asten. Op sportief gebied kon je me vroeger altijd op de tennisbaan vinden, tegenwoordig wandel ik liever. Ik ben hoofdzakelijk werkzaam geweest binnen het uitzendwezen en de arbeidsmarkt. Verder kun je mij omschrijven als een enthousiaste aanpakker die erg blij wordt van nieuwe uitdagingen.

  Wij wonen op loopafstand van de NWC kantine en hebben samen 2 kinderen, Sam (16, hockeyt bij HCAS) & Ties (14, voetbalt bij NWC). We houden van vakanties, lekker uit eten & staan in de winter graag op de lange latten of het snowboard.

  Mochten jullie meer van ons willen weten dan spreek ons gerust aan. Wij hopen er komend jaar een mooi en vooral een gezellig seizoen van te maken.

  Sportieve groet, Coen & Inge

 • Reserveren vergaderruimte
  Wanneer je van de kantine, bestuurskamer, wedstrijdsecretariaat of opleidingsruimte gebruik wilt maken voor een vergadering over NWC-zaken, dan is het de bedoeling dat je dit vantevoren reserveert bij de kantinecommissie.
  Dit kan via mail: vergaderruimte@nwc-asten.nl

  Zij bekijken of de ruimte vrij is en maken vervolgens een reservering. Verrassingen worden op deze manier voorkomen en de kantinemedewerkers kunnen koffie/thee verzorgen.

  Tijdens wedstrijden worden in het wedstrijdsecretariaat de leiders en scheidsrechters ontvangen, wedstrijdformulieren ingevuld, standen bijgehouden.

  Openingstijden kantine
  De kantine is in principe geopend op:

  • dinsdag van 18.30 tot 23.00 uur
  • donderdag van 18.30 tot 01.00 uur 
  • ​zaterdag vanaf 08.30 tot 22.00 uur
  • zondag vanaf 08.30 tot 21.00 uur

  Gesloten
  Maandag, woensdag en vrijdag is de kantine gesloten

rfwbs-slide