• Even voorstellen... onze nieuwe kantinebeheerder! (februari 2022)
  "Ik ben Mauro Thijs, 22 jaar. Ik heb tot de B-jeugd gevoetbald bij NWC, maar koos daarna voor mijn bijbaan op de zaterdag bij Multi Bier. Sinds mei 2019 werk ik daar fulltime. Ik hou van gezelligheid met een biertje erbij. Toen NWC de vorige keer een nieuwe kantinebeheerder zocht, had ik ook al interesse om dit samen met mijn moeder te gaan doen. Alleen mijn vader stond er niet achter, want die wilde dat ik door ging studeren. Dit zag ik zelf echter minder zitten en toen ben ik bij Multi Bier begonnen. Nu kwam de functie van kantinebeheerder weer vrij en wil ik er voor de volle honderd procent voor gaan. Ik hoop er een leuke en gezellige kantine te maken waar iedereen zich thuis voelt!"

 • Reserveren vergaderruimte
  Wanneer je van de kantine, bestuurskamer, wedstrijdsecretariaat of opleidingsruimte gebruik wilt maken voor een vergadering over NWC-zaken, dan is het de bedoeling dat je dit vantevoren reserveert bij de kantinecommissie.
  Dit kan via mail: vergaderruimte@nwc-asten.nl

  Zij bekijken of de ruimte vrij is en maken vervolgens een reservering. Verrassingen worden op deze manier voorkomen en de kantinemedewerkers kunnen koffie/thee verzorgen.

  Tijdens wedstrijden worden in het wedstrijdsecretariaat de leiders en scheidsrechters ontvangen, wedstrijdformulieren ingevuld, standen bijgehouden.

  Openingstijden kantine
  De kantine is in principe geopend op:

  • donderdag van 20.00 uur tot 01.00 uur 
  • zaterdag vanaf 07.45 uur tot 21.00 uur
  • zondag vanaf 08.45 tot 21.00 uur

  Gesloten
  Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag is de kantine gesloten.

rfwbs-slide