• Wim Geboers en Tiny Werts benoemd tot erelid en lid van verdienste

  11 nov 2021
 • Tijdens de drukbezochte jaarvergadering van NWC op dinsdag 9 november is Wim Geboers benoemd tot erelid en Tiny Werts tot lid van verdienste.

  Nadat de vorige jaarvergadering in 2020 online werd gehouden, kon de bijeenkomst nu weer worden georganiseerd in de kantine. Een groot aantal NWC-ers kwam op de jaarvergadering af, waarin na de gebruikelijke onderwerpen en verenigingsthema’s enkele leden in het zonnetje werden gezet en waarin ook afscheid werd genomen. Nils van Hoek leidde zijn eerste jaarvergadering als voorzitter van de club.

 • Erelid: Wim Geboers
  Oud-voorzitter Wim Geboers is door de jaarvergadering benoemd tot erelid. Hij ontving het mooie NWC-standaard en zijn vrouw Emmy een bos bloemen voor de steun in al die jaren.

  Over Wim:
  Wim is afkomstig uit Heusden en was lid van ONDO, waar hij onder meer in het eerste elftal speelde. Na zijn huwelijk met Emmy streek Wim neer in Asten en sloot hij zich in 2004 aan bij de club die hij later in zijn hart sloot en waar hij al zijn ziel en zaligheid instak: NWC. In de beginjaren was Wim trainer binnen de jeugdopleiding, onder meer van zoon Nino, en tevens interim-groepsleider van de C-afdeling. In 2006 werd hij lid van het jeugdbestuur voor de post afdelingszaken en vanaf seizoen 2013-2014 werd Wim benoemd tot voorzitter als opvolger van Johan Janssen. Enkele van de vele door Wim genoemde hoogtepunten uit zijn voorzitterschap zijn de realisatie van de nieuwbouw, de nieuwe kunstgrasvelden, verdere invulling en verfraaiing van de accommodatie, het binnenhalen van ING als hoofdsponsor, de groei van de vereniging, de verschillende jubilea, het ter beschikking kunnen stellen van de accommodatie aan andere belanghebbenden en de goede promotie van het dames- en meisjesvoetbal.

  Wim, van harte gefeliciteerd met het verdiende erelidschap!

 • Lid van verdienste: Tiny Werts
  Trots NWC-lid Tiny Werts is benoemd tot lid van verdienste. Ook hij ontving het NWC-standaard en zijn vrouw Ans een welverdiende bos bloemen.

  Over Tiny:
  Tiny is afkomstig uit een echte NWC-familie en is iemand die zijn nek uitsteekt en verantwoordelijkheid neemt. Zo stapte hij in de organisatie als coördinator technische zaken senioren, samen met Jan Mennen. Later werd Tiny voorzitter van technische zaken en daarin vierde hij onder meer het vroege kampioenschap van NWC 1 in 2019, als eerste van de provincie Noord-Brabant. In het verleden is Tiny ook actief geweest als assistent-trainer van NWC 1 en trainer van de A1, en momenteel draagt hij de functie van teammanager van het eerste elftal. Samen met vrouw Ans is Tiny sowieso een trouwe supporter en was zoon Teun jarenlang selectiespeler. De actieve carriere van Tiny zit er ook nog niet op, want hij trapt iedere donderdagochtend nog een balletje bij het wandelvoetbal.

  Tiny, ook jij proficiat met deze fraaie benoeming!

 • Afscheid
  Na negen jaar trouwe dienst zwaaide Pauline Manders-Vlemmix af als hoofd communicatie. Zij ontving een welverdiende bos bloemen. Vanaf heden worden haar taken overgenomen door Jelle van der Loo.

  Tevens nam ook Joost van Stiphout, die helaas niet aanwezig kon zijn, afscheid als hoofd vrijwilligerszaken. Over zijn opvolging is op dit moment nog niets bekend.

  Pauline en Joost, hartelijk dank voor jullie tomeloze inzet!

rfwbs-slide