• Vier NWC-cursisten geslaagd

  3 jun 2022
 • Op maandag 30 mei heeft de KNVB op ons sportpark wederom een cursus af mogen sluiten. Tien weken lang hebben zij gebruik gemaakt van onze accommodatie en teams om vijftien cursisten te helpen hun juniorencursus te behalen. En met succes! Alle cursisten hebben hun diploma weten te behalen.

  In het bijzonder gaan de felicitaties uit naar de trainers uit eigen gelederen: Elwin Martens, Mohamed El Khayati, Riny van der Wallen en Sven Rademackers. Namens het bestuur bedankt voor jullie inzet en van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma!

  Onderstaand kun je lezen hoe Mohamed zijn cursus heeft ervaren.

 • Hallo allemaal, Ik zal mij allereerst even voorstellen. Ik ben Mohamed El Khayati en heb drie voetballende dochters bij NWC. 1 In de JO10-2 en 2 in de MO13-1. Cees Jansen heeft mij al jaren enthousiast proberen te maken om een pupillen- of juniorencursus te gaan volgen. Mede daardoor ben ik 14 maart gestart met de cursus Juniorentraining. Het was een cursus waarin je trainingen moest verzorgen voor een voor mij onbekend team, waarin je een kijkje in de keuken bij een medecursist mocht nemen, waarin ik feedback moest geven en ontvangen van medecursisten en waar ik thuis met opdrachten aan de slag moest gaan. Ik heb vooral veel geleerd van de andere cursisten en de feedback die ik heb gekregen. Na acht maandagavonden de cursus te hebben gevolgd kan ik zeggen dat ik de cursus goed heb afgerond. Ik ga dan ook zeker een aantal punten die ik geleerd heb meenemen naar volgend seizoen als trainer/coach bij de MO14-1 zodat de meiden hier hun voordeel uit kunnen halen. Verder wil ik namens deze weg NWC bedanken voor het aanbieden van de cursus en in het bijzonder Cees Jansen en Ronald Tielemans als praktijkbegeleiders. Sportieve groet, Mohamed El Khayati
 • Mohamed El Khayati
 • Elwin Martens
 • Sven Rademackers
 • Riny van der Wallen
rfwbs-slide