• Verberne Projecten Bouw Meubel

 • Juni 2023
  VERBERNE PROJECTEN BOUW+MEUBEL

  In 1992 is het allemaal begonnen. Tiny heeft zich ingeschreven bij de KvK met als doel om een mooi interieur- en bouwbedrijf op te kunnen bouwen. In de eerste instantie is dit parttime, maar na drie jaar kon dit fulltime en konden we aan het werk in een loods aan de Linieijzer in Asten. Dit allemaal samen met Gonny en later is Wouter, onze zoon, ook in het bedrijf gekomen en is het uitgebreid tot een mooi familiebedrijf met een eigen 'Verberne-kwaliteit'.

  Al jarenlang verzorgt Verberne projecten bouw+meubel de meest uiteenlopende timmerwerken, zowel binnen- als buitenshuis en interieurwerk voor particulier en zakelijk. Door de groei van de bouw van duurzame en zelfvoorzienende tiny houses, vakantiebungalows en mantelzorgwoningen moest er een locatie bij komen en die werd gevonden vlakbij op de Heizeecht in Asten. Na veel plezier, mooie jaren en een flinke groei van het bedrijf, zijn we het afgelopen jaar op zoek gegaan naar een locatie waar heel het bedrijf bij elkaar zit op één locatie. De tiny houses werden inmiddels ook groter en bouwen we zelfs vanaf de werkplaats. Dat geldt ook voor aanbouwen en complete huizen, helemaal kant en klaar en plug and play en voorzien van het prachtigste interieur. Het zal jullie niet ontgaan dat de ‘Tiny’ tiny houses (en groter) inmiddels verhuisd zijn naar de Industrielaan 6 in Asten. Binnenkort volgt dan ook de interieurafdeling, want daar is volop plek om de bouw en het interieur samen te voegen. Wij kijken daar erg naar uit. 

  Nu na dertig jaar is het bedrijf uitgebreid tot een volwaardig familiebedrijf met een mooie club mensen die voor en met ons werken en waar we gruwelijk trots op zijn. Inmiddels hebben we al veel particulieren en zakelijke klanten blij mogen maken met unieke en kwalitatieve projecten.

  Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.verbernebouwenmeubel.nl en ons volgen kan ook op de volgende social media kanalen:

  www.instagram.com/verberneprojectenbouwmeubel en www.facebook.com/verberne.bouwmeubel

rfwbs-slide