• Van Rijssel carrosseriebedrijf B.V.

    Van Rijssel carrosseriebedrijf B.V. is een familiebedrijf, opgericht in 1970 door Theo en Hannie van Rijssel-Eijsbouts. Men bouwde in die tijd vooral kippers en veewagens.  In 1988 overlijdt Theo van Rijssel plotseling. Zijn vrouw Hannie zet het bedrijf met veel inzet voort. In 2000 nemen zoon Johan van Rijssel en zijn vrouw Els van Rijssel-van den Boomen het bedrijf over. De naam verandert in van Rijssel carrosseriebedrijf B.V.

    Zij gingen ambitieus te werk en kort na de overname werd gestart met plannen voor de bouw van een nieuw bedrijfspand met als doel om volgens de hoogste kwaliteitsnormen efficiënt maatwerk te kunnen bouwen. In 2004 werd het pand op Bonksel 9 in Asten geopend en in 2010 kreeg deze stap een vervolg met de uitbreiding van het bedrijf. Het aantal medewerkers groeide met het aantal opdrachtgevers mee. Daarom werd opnieuw nagedacht over een nieuw bedrijfspand waar we sinds 1 oktober 2019 gevestigd zijn aan het Florapark 21 in Asten en waar in één pand, alle afdelingen los van elkaar, zo optimaal mogelijk kunnen functioneren en waar we als één team alle taken kunnen uitvoeren. We genieten dagelijks van onze moderne, luxe en fijne werkomgeving waar we voornamelijk bezig zijn met het tekenen, opbouwen en repareren van autolaadkranen, aluminium kippers en andere maatwerk producten.

    Indien je ook geïnteresseerd bent in een baan in de techniek, kun je altijd vrijblijvend eens een kop koffie komen drinken.

rfwbs-slide