• Je kunt er bijna niet omheen. Aan het hoofdveld in het rek naast de tribune is een mooi uithangbord verschenen: Van Heugten Tegels. Niels van Heugten, sinds enkele jaren opvolger en eigenaar van Van Heugten Tegels, vindt het belangrijk dat hij als Astense ondernemer zo'n mooi sociaal knooppunt als NWC in de Astense gemeenschap ondersteunt. Dat deed hij reeds op bescheidener schaal, maar volgens Niels is dit het begin van een vernieuwd breder partnerschap tussen Van Heugten Tegels en NWC waarvan deze langjarige overeenkomst een goed begin is.

  Afgelopen zondag heeft NWC trots Van Heugten Tegels officieel als nieuwe subsponsor mogen verwelkomen. Samen met Niels van Heugten is voorafgaand aan de wedstrijd NWC - Beerse Boys (3-2) de overeenkomst officieel gemaakt. Door voorzitter Wim Geboers en Stefan Vlielander namens de sponsorcommissie werd de sponsorovereenkomst getekend na een fotomoment onder de nieuwe aanwinsten van NWC.

  Via deze weg wil het bestuur van NWC Van Heugten Tegels hartelijk verwelkomen als subsponsor bij NWC Asten!

  Van Heugten Tegels
  Van Heugten Tegels is een echt Astens bedrijf dat al meer dan 25 jaar bestaat en sinds vorig jaar te vinden is aan de Industrielaan 11C in Asten.

  Van Heugten bedient vanuit daar alle segmenten op tegelgebied, van kleine tegels tot groot formaat wand- en vloertegels kunt u bij hen terecht! Door jarenlange ervaring kunnen zij elke klant voorzien van deskundig advies bij het uitzoeken van nieuwe tegels. Omdat er verschillende ervaren tegelzetters in dienst zijn en men een ruime kring van betrouwbare andere partners om zich heen heeft, bent u bij Van Heugten Tegels ook aan het juiste adres voor het vakkundig plaatsen van tegels.

  Als u nieuwsgierig bent kunt u altijd een bakje koffie komen drinken in de (nieuwe) showroom! Openingstijden kunt u vinden op onze website www.vanheugtentegels.nl en op Facebook. Omdat het bedrijf nog steeds groeiende is, is Van Heugten Tegels ook altijd op zoek naar tegelzetters. Dit mogen ervaren tegelzetters zijn, maar ook jonge personen die graag het vak willen leren! 

 • Vanaf links: Stefan Vlielander (sponsorcommissie), Niels van Heugten (Van Heugten Tegels) en Wim Geboers (voorzitter).
rfwbs-slide