• Vacature functie Jeugd Bovenbouw

  13 okt 2022
 • NWC Technische Zaken is momenteel druk bezig met het vinden van een geschikte kandidaat voor de functie Jeugd Bovenbouw (vrijwilliger, M/V).

  Ben jij dat voetbaldier die graag zijn steentje bij wil dragen aan de verdere ontwikkeling en bewaking van onze jeugdopleiding?

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, positieve en actieve NWC-er die ons mooie TZ-team komt versterken m.b.t. de functie Jeugd Bovenbouw.

  In deze functie ben je als eerste aanspreekpunt o.a. verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van de hoofdtrainers van de selectieteams JO13 tm. JO19. Je overlegt en evalueert met enige regelmaat de gang van zaken met de Hoofd Jeugd Opleidingen en de hoofdtrainers van de aangegeven jeugdteams. Samen werken jullie aan het uitvoeren en bewaken van ons Jeugd Opleidings Plan. Daarbij houd je contact met de hoofdtrainer van de seniorenselectie om doorstroming en ontwikkeling van overkomende jeugdspelers te bespreken.

  Verder heb je zitting in de commissie Technische Zaken en bespreek je in deze commissie regelmatig de plannen en ontwikkelingen.

  Eventuele andere taken bespreken we graag met jou en worden altijd in overleg overeengekomen.

  Is deze mooie uitdaging iets voor jou of ken jij iemand die deze functie in kan vullen? Laat het ons weten, wij staan altijd open voor een gesprek.

  Mocht je vragen hebben of wil je graag een gesprek plannen voor meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met Arian Verrijt via 06 – 52022225 of tz@nwc-asten.nl.

rfwbs-slide