• Sinds woensdag 26 januari zijn er gelukkig verdere versoepelingen doorgevoerd voor het voetbal. Hierbij een overzicht van de nieuwe situatie.

  Competitie wordt hervat, beker vervalt
  Per aankomend weekend worden de competities voor de meeste teams weer hervat. De beker vervalt helaas. Alleen voor de categorie A teams kan de aanvang van de competitie er iets anders uit zien. Uiteraard worden de trainers/leiders van alle teams hierover tijdig op de hoogte gebracht.

  Publiek is weer welkom
  Ons sportpark is weer toegankelijk voor publiek, dus jullie zijn weer van harte welkom! Publiek dient uiteraard wel 1,5 meter afstand in acht te nemen. 

  Accommodatie en kantine zijn weer open (tot 22u) - let op CTB en mondkapje
  Onze accommodatie binnen is ook weer open, inclusief de kantine (tot 22 uur)! Let wel: toegang tot ons clubgebouw voor sporters en publiek vanaf 18 jaar is enkel mogelijk met een coronatoegangsbewijs (CTB). Deze verplichting geldt niet voor personen met een functie op of in het clubgebouw, zoals vrijwilligers en trainers/coaches. Een mondkapje is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Verder is in onze kantine een zitplaats verplicht.

  Trainingen volgens het gewone trainingsschema
  Voor alle senioren en junioren geldt het gewone trainingsschema. 

  Dringend verzoek aan al onze leden
  Toegang tot ons clubgebouw is enkel via de hoofdingang op de begane grond mogelijk, waar gecontroleerd wordt op CTB en mondkapje. Omdat deze maatregel een behoorlijke impact heeft voor onze vereniging en voor de inzet van vrijwilligers die de check op het CTB moeten gaan uitvoeren, verzoeken wij jullie nu al met klem het volgende:

  • Houd je aan de corona basisregels!
  • Iedereen heeft een eigen verantwoordelijkheid ten aanzien van het kunnen betreden van het clubgebouw met een geldig CTB en mondkapje. Neem aub ook die verantwoordelijkheid.
  • Maak het onze vrijwilligers niet onnodig moeilijker dan het al is. Al onze vrijwilligers zijn er voor jullie en zijn er dag in dag uit, omdat zij dit leuk vinden. Koester deze vrijwilligers!
  • Gebruik je gezond verstand, respecteer de maatregelen en probeer er toch een mooie wedstrijd van te maken.

  Wij hopen op jullie medewerking. Bedankt!

  Bestuur NWC

rfwbs-slide