• Het heeft even geduurd, maar we zijn zover! Graag nodigen wij onze leden uit om (digitaal) aanwezig te zijn op onze jaarvergadering.

  Wanneer: woensdag 25 november 2020
  Tijd: 19.30 uur
  Waar: digitaal via Microsoft Teams

  Let op! We starten om 19.30 uur en dat is eerder dan je misschien gewend bent. Dat heeft te maken met Champions League voetbal, later die avond. Alles voor het voetbal...

 • In verband met de coronamaatregelen zijn we helaas genoodzaakt om de jaarvergadering digitaal te laten plaatsvinden. We gaan dit doen via Microsoft Teams. Leden die zich voor de jaarvergadering aanmelden, krijgen enkele dagen voor de vergadering via e-mail een link toegestuurd, waarmee de vergadering via een computer, tablet of telefoon kan worden gevolgd. Bij deze e-mail zit ook een handleiding voor het gebruik van Teams, zodat ook leden die nog nooit met Teams hebben gewerkt weten wat ze moeten doen. We hebben overigens voor Teams gekozen, omdat leden dan ook de mogelijkheid hebben om te reageren op voorstellen vanuit het bestuur, of vragen te stellen aan het bestuur. 

  Om de link naar de vergadering te ontvangen, is het noodzakelijk om je aan te melden! Dit kan tot uiterlijk vrijdag 20 november via secretaris@nwc-asten.nl of via 06-42152849. Leden die zich eerder al hebben aangemeld, hoeven dit niet nogmaals te doen.

  Leden die graag bij de jaarvergadering aanwezig willen zijn, maar om redenen ├ęcht niet de mogelijkheid hebben om deze digitaal te volgen, verzoeken wij contact op te nemen met onze secretaris via bovengenoemde contactgegevens. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

  Omdat we de jaarvergadering digitaal houden, hebben we besloten om enkel de (statutair) noodzakelijk agendapunten te behandelen. We behandelen dus geen verenigingsthema's, omdat we vinden dat we in een digitale omgeving geen goede discussie met elkaar kunnen voeren.  

  Er zijn dit jaar 2 bestuursleden (secretaris, voorzitter senioren) statutair aftredend en verkiesbaar. Daarnaast treden 4 bestuursleden af (voorzitter, voorzitter jeugd, voorzitter sponsorzaken, hoofd technische zaken). Eventuele tegenkandidaten voor alle functies kunnen zich tot vier dagen voor de vergadering melden bij de secretaris. De kandidaat dient zich schriftelijk akkoord te verklaren met de kandidaatstelling, die door ten minste 10 leden moet worden gesteund.

  De agenda voor onze jaarvergadering vind je HIER 
  De notulen van de jaarvergadering 2019 vind je HIER 

  Wij hopen jullie digitaal te zien op woensdag 25 november. Nogmaals: vergeet je niet aan te melden!

  Bestuur NWC

rfwbs-slide