• SV Someren/NWC VR1 plaatsen zich ondanks verlies voor de knock-out fase KNVB Beker.

  • In de thuiswedstrijd was het Limburgse Fortuna ’54 met 2-3  te sterk voor Someren/NWC VR1. In de eerste helft kwam ons damesteam onvoldoende in het gebruikelijke spel. Dit was ook de verdienste van het team uit Limburg. Voor rust wist Fortuna de 0-1 te scoren. 

    Maar direct na rust werd door de scheidsrechter een penalty toegekend na een overtreding op Carin Maas. Vanaf de penalty stip maakte Lotte van Mourik de op dat moment verdiende gelijkmaker. Maar niet veel later wist Fortuna na een te korte terugspeelbal de 1-2 te scoren. Waarna snel daarna ook de 1-3 viel.

    Door de late treffer (89e minuut) van Lotte van Mourik wist Someren/NWC VR1 toch de volgende ronde van de Landelijke Beker te bereiken. Zij eindigde met 1 punt gelijk met Bekkerveld in de poule, maar  Someren/NWC wist  één keer meer te scoren.  

    A.s.  zaterdag 21 september gaat Someren/NWC dus in de koker als er geloot gaat worden voor de 1e knock-out ronde.  Later in het toernooi  stromen ook de 8 Eredivisieploegen in.

    Zondag 22 september start de reguliere competitie met een zeer lastige tegenstander. Titel kandidaat VV Maarssen komt dan op bezoek op de Potacker. Aftrap van deze wedstrijd is om 12.00 uur. 

rfwbs-slide