• Op zondag 6 oktober was het voorafgaand aan de wedstrijd NWC – Braakhuizen de beurt aan subsponsors van NWC om vernieuwde sponsorovereenkomsten officieel te maken.

    De Sponsorcommissie en NWC zijn er trots op dat er drie vernieuwde sponsorovereenkomsten zijn aangegaan met vier ster- en subsponsoren.

    Erima sportswear (Arian Verrijt) en sportwinkel Bij Willem (Willem van Dijk), voor het eerst in samenwerking met elkaar. Erima sportswear en sport Bij Willem verlengen hun overeenkomst niet voor de eerste keer. Wel doen zij dit voor de eerste keer in samenwerking met elkaar. 

  • De komende vijf seizoenen blijven Erima en Bij Willem materiaal partner en -leverancier bij NWC. Daarbij is overeengekomen dat per dit lopende seizoen een NWC fanshop zal worden geïntroduceerd waar een assortiment NWC sportartikelen kan worden besteld.

  • Elektro Speciaal Sprengers (Antwan Sprengers) al 11 jaar trouwe stersponsor bij NWC en leverancier van elektronica installaties in en rondom onze accommodatie. Het team van Electro Speciaal Sprengers is er in geval van onregelmatigheden snel bij en met duurzame oplossingen.

  • Drukkerij Claessens (Hans Claessens). Samen met scheidend directeur Hans Claessens en zijn partner Hanny Claessens is een sponsorovereenkomst voor drie seizoenen overeengekomen. Drukkerij Claessens is al enkele jaren leverancier van ons clubblad De Nieuwe NWC-er en ander drukwerk van NWC. Sinds 1 juni is de drukkerij overgenomen door drukkerij SNEP uit Eindhoven. Toch blijft Drukkerij Claessens de komende periode nog Drukkerij Claessens heten en blijven zij voor ons de vertrouwde partner uit Someren die het altijd is geweest.

rfwbs-slide