• Sponsor van de maand

  Bent u sponsor van NWC en wilt u Sponsor Van De Maand worden?

  Meld u dan aan via: mpmhenst@gmail.com 
  __________________________________________________________
 • Sponsor van de maand maart: Smartgoals

 • Wat is SmartGoals?
  SmartGoals is een bedrijf met een gelijknamig product, opgericht door NWC’er Sjef Fransen. Topclubs als PSV, Ajax, Fenerbahçe, Manchester United, etc, trainen met de SmartGoals voor zowel de jeugd als de selectie. Lokaal trainen verenigingen als: ONDO, SSS'18, SV Deurne en natuurlijk NWC Asten met de SmartGoals.

  Interactieve LED doeltjes
  SmartGoals zijn interactieve doeltjes die werken met LED lichten en sensoren. Scoor je in de SmartGoal die is opgelicht dan gaat deze uit en meteen een willekeurige andere SmartGoal gaat aan. Scoren kan je doen door er doorheen te dribbelen, passen, rennen. Hiermee kunnen talloze oefeningen worden gedaan voor jong en oud, waarbij gamification van de training een belangrijke rol speelt. Denk hierbij aan het trainen van wendbaarheid, overzicht, snelheid, spel intelligentie, etc.


  SmartGoals Skill Games
  Met trots presenteerd SmartGoals haar nieuwste product/service: de SmartGoals Skill Games.

  Met Skill Games kan een club al haar spelers in kaart brengen. Elke speler krijgt een eigen online profiel in de vorm van een FIFA game card. Deze card wordt gevuld met data van de speler gebasseerd op gestandaardiseerde testen met de SmartGoals. De data wordt automatisch via een App opgeslagen in het platform. Zo zijn er tests voor Agility, Sprint, Passing, Dribbel, etc en kan een speler zijn eigen FIFA schild maken.

   

  Voor spelers:
  - Net als de profs in FIFA een eigen Skill Card met echte eigen data

  - Eigen groei en ontwikkeling bijhouden

  - Mede-spelers uitdagen op allerlei voetbal technische vlakken

  - Eigen inlog


  Voor coaches:
  - Inzicht in de ontwikkeling van zijn/haar spelers

  - Trainingen aanpassen gebaseerd op waar spelers aan moeten werken

  - Competitie element in het team

  - Eigen testen aanmaken

  Voor clubs

  - Clubs krijgen inzicht in de ontwikkeling van al hun spelers.

  - Team indelingen gebasseerd op data

  - Beleving binnen de club: Wie is de snelste? Wendbaardste? Etc

  - Voetbalplaatjes 2.0: Speler van de maand, Team van de maand, uitgeprinte FIFA schildjes in het clubhuis

  - Uitdagingen neerzetten op competitie dagen:  kinderen langer op de club houden buiten wedstrijden.

  - Gamification gebruiken om leden aan te trekken en te binden.

   

  Voor meer informatie ga naar https://www.smartgoals.nl  of contact ons op info@smartgoals.nl

   

 • Sponsor van de maand januari: Matim Haard & Interieur

  Logo Matim Haard & Interieur
 • Het familiebedrijf Matim is in 1995 opgericht. Sinds 2002 zijn we met onze werkplaats en prachtige showroom in Asten gevestigd.

   

  Haarden en kachels
  Matim verkoopt houthaarden, gashaarden en elektrische haarden van de beste fabrikanten. Bij Matim zijn de mogelijkheden eindeloos om van uw haard het pronkstuk van uw interieur te maken. Denk hierbij aan natuurstenen schouwen maar ook aan wandbekledingen in hout, metaal, natuursteen, leder en speciaal stucwerk. Bovendien maken wij meubels en kasten op maat! Dit biedt tal van mogelijkheden om uw haard om te toveren tot een echt meubelstuk. Bijvoorbeeld een haardmeubel op maat met TV-oplossingen.

   

  Maatkeukens
  Matim ontwerpt en realiseert keukens op maat naar uw wensen en ideeën. Om uw keuken helemaal in uw eigen stijl te laten maken, kunt u bij ons kiezen uit alle materialen en inbouwapparatuur.
  Bij Matim is elke keuken namelijk maatwerk en dus uniek. Een Matim-keuken wordt exclusief voor u gemaakt!
  Uiteraard bent u ook voor het renoveren van uw bestaande keuken bij ons aan het juiste adres.
  Wij werken met keukenapparatuur van de beste fabrikanten.

   

  Meubels en kasten
  Bij Matim is niets standaard omdat wij alles zelf vervaardigen. Van tafel, badmeubel, TV-meubel en dressoir tot inloopkasten en schuifdeurwanden. Tevens vervaardigen onze vakmensen alle aftimmeringen ter plekke zoals lambriseringen, deuren, plinten, architraven en plafondbetimmeringen.
  Of het nu modern, klassiek of landelijk is: in alle materialen en prijsklassen wordt het exclusief voor u gemaakt!

   

  Complete interieurs
  Bij een compleet interieur komt meer kijken dan alleen meubels plaatsen. Ons speerpunt is het meedenken en adviseren over alle aanverwante zaken van zowel esthetische als technische aard.
  Denk hierbij aan advies over sfeer, licht, routing en comfort maar ook aan technisch advies over bouwkundige werkzaamheden. Matim staat u graag terzijde, van ontwerp tot en met realisatie! Dit geldt niet alleen voor een compleet wooninterieur maar ook voor een compleet zakelijk interieur.
  Wij realiseren elk interieur op maat, van vloer tot en met plafond. Ook helpen we u graag bij één maatwerk meubel zoals een schuifdeurwand, balie, bureau of inbouwkast.

   

  Showroom

  In onze showroom vindt u altijd de nieuwste modellen haarden en kachels. Sfeervol en huiselijk opgesteld en aangekleed met de mooiste zitmeubelen, karpetten, kunst, verlichting en woonaccessoires.
  Tevens kunt u hier uw blik werpen op verschillende stijlen maatwerk keukens, kasten en meubels en diverse voorbeelden van wandbekledingen en aftimmeringen. Kortom, dit alles moet u gezien en gevoeld hebben!

   

  Bezoek onze prachtige showroom en laat u inspireren door al het moois wat ook bij u in huis kan worden gerealiseerd!

   

 • haard van Matim
 • Keuken van Matim
 • Sponsor van de maand december: Badkamer Exclusief

  Logo Badkamer Exclusief
 • Zelf heb ik (Erik) 7 seizoenen met plezier bij de (zoals Hans Stienen het altijd noemde) ‘gladiatoren van het lager voetbal’ in een vriendenteam gevoetbald. Nadat ik ben gestopt leek het me leuk om toch nog een beetje betrokken te blijven bij NWC.  Ik ben daarom blij dat we een mooie club als NWC kunnen steunen als sponsor.

  BadkamerExclusief.nl bestaat inmiddels bijna 10 jaar en we zijn door de jaren heen flink gegroeid. We richten ons op badkamerinrichtingen van natuurlijke materialen. Toepasbaar in nagenoeg alle stijlen zowel industrieel, landelijk als modern.  Het is erg leuk om te merken dat klanten verrast zijn zodra ze de showroom binnenlopen en de diversiteit aan massief houten meubels, natuurstenen waskommen, mozaïektegels en toebehoren zien.

  Bij BadkamerExclusief.nl staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Naast het standaard assortiment dat we op voorraad hebben, denken we ook graag mee over de maatwerk mogelijkheden!

  Dus heb je bouw- of verbouwplannen? Bij BadkamerExclusief.nl vind je een vernieuwende collectie teak badkamermeubelen, wasbakken en waskommen en nog veel meer. Bezoek de website www.badkamerexclusief.nl voor een eerste indruk of loop binnen in de showroom voor een vrijblijvend advies. De showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur. Buiten deze tijden op afspraak.

  Martin Jeuken en Erik van den Burg, BadkamerExclusief.nl.

rfwbs-slide