• Sponsor uitgelicht: Geevers Classic Cars

 • Februari 2024:

  Geevers Classic Cars

  Geevers Classic Cars is een echt familiebedrijf, met aan het roer Fons en Danny Geevers – vader en zoon. Beiden hebben een grote gezamenlijke passie: klassieke auto’s. En dan voornamelijk de merken Mercedes Benz, Ford Mustang en Chevrolet Corvette.  

  Onze corebusiness is import en export van klassieke voertuigen. De oldtimers worden voornamelijk in Amerika aangekocht en deze worden vervolgens weer verkocht over heel Europa. Er is altijd een ruim aanbod in verschillende prijsklassen. Door onze ervaring, de kwaliteit die we bieden en een professionele manier van werken, hebben we een betrouwbare klantenkring opgebouwd.

  Op onze website www.geevers.nl kunt u het actuele aanbod bekijken van auto’s die reeds in onze showroom zijn aangekomen, maar ook van de auto’s die nog onderweg zijn.

  Bij Geevers Classic Cars kunt u ook terecht voor reparatie, onderhoud en keuring van uw klassieke auto. Wij beschikken over een uitstekend ingerichte werkplaats. Onze monteurs hebben veel ervaring en liefde voor het vak.

  In 2022 hebben we een mooi nieuw pand neergezet op Florapark 7 te Asten. Hier kunt u onze uitgebreide collectie bewonderen. Van auto’s in concours-staat tot auto’s die nog een complete restauratie kunnen gebruiken. Wilt u een kijkje komen nemen in onze showroom, neem dan contact met ons op. Van maandag tot en met vrijdag werken we op afspraak. Op zaterdag van 09:00 uur tot 13:00 uur zijn wij ook geopend en kunt u zonder afspraak binnen lopen.

  Graag tot ziens bij Geevers Classic Cars!

  Florapark 7
  5721 VH Asten
  0493-440020
  www.geevers.nl

rfwbs-slide