• Someren/NWC VR1 - Victoria Boys VR1 0-1

• Zondag speelden we de thuiswedstrijd tegen Victoria Boys. Na een 6-3 nederlaag in Apeldoorn hadden we iets goed te maken.

De wedstrijd begon rommelig van beide kanten. Kansen werden er niet echt gecreĆ«erd. Na een kwartier hadden wij het spel onder controle. We speelden goed rond, maar het tempo mocht nog hoger om tot kansen te komen. Dit probeerden we wel, maar lukte niet helemaal. Een uitbraak vlak voor rust bezorgde de bezoekers een 0-1 voorsprong. Wij kregen nog een grote kans via Ilse maar die schoot helaas recht in de handen van de keeper. Door een ongelukkige botsing tussen Loes en Iris moest Iris in de rust vervangen worden door Lindsey.

In de rust bespraken we wat beter moest. We gingen vol voor de gelijkmaker en hopelijk de winst. Elisa kwam erin voor Ilse, net na de rust. Mede door haar snelheid en het goede samenspel werden er nog drie grote kansen gecreĆ«erd, maar de scherpte ontbrak bij het afmaken dus gingen deze er niet in. De inzet en vechtlust kwamen duidelijk van onze kant, maar het mocht niet baten zondag. Een 0-1 uitslag.

Volgende week weer een belangrijke wedstrijd uit tegen SDO. Een wedstrijd waarin we de drie punten weer moeten pakken!