• NWC verwelkomt SHI B.V. als nieuwe subsponsor. SHI B.V. is een groothandel met een grote klantengroep bestaande uit o.a. bouwmarkten, DHZ-zaken, (non-food) retail en e-tail.
  De nieuwe voorzitter van de NWC Sponsorcommissie Freek van Loenhout, tekende recent het contract met Stef Jansen van SHI. Het subsponsor contract is gesloten voor één jaar, met een optie tot drie jaar, dit afhankelijk van de nieuwbouw waar SHI mee bezig is.
  NWC is blij om SHI als subsponsor te verwelkomen!

 • Meer over SHI B.V.
  Door de strategische samensmelting van een aantal bedrijven (waaronder het voor Astenaren bekende Elofer) is het in 2013 opgerichte SHI B.V. een krachtige totaalleverancier geworden in de productgroepen: Elektra, IJzerwaren, Multimedia, Sanitair en Verf- en verfgereedschappen.

  SHI B.V. biedt werkgelegenheid aan ruim 280 medewerkers, waaronder tientallen NWC’ers. Het bedrijf timmert internationaal aan de weg met leveranciers van over de hele wereld en steeds groter wordende klandizie door heel Europa.

  SHI B.V. is de laatste tijd regelmatig in het nieuws gekomen vanwege de nieuwbouwplannen in Asten. Vandaar dat er nu een overeenkomst is gesloten voor één jaar. Wanneer de nieuwbouw officieel goedgekeurd wordt, zal dit met twee jaar verlengd worden. Stef Jansen, CEO van SHI B.V. verklaart:

  “Wij werken internationaal maar voelen ons verbonden met deze regio en met Asten in het bijzonder. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om ons ook sociaal hiermee te verbinden. In het verleden hebben we diverse culturele activiteiten gesponsord, maar nu vonden we het tijd dat ook de sport in Asten aan de beurt kwam. Onze bedoeling was om een verbintenis van drie jaar aan te gaan met NWC om hen wat meer financiële armslag en zekerheid te geven. SHI is zoals eerder in lokale media heeft gestaan bezig met een her locatie in Asten. Wij willen graag in Asten blijven en daarmee ook het Astense voetbal voor langer tijd blijven steunen. Maar hebben op dit moment deze zekerheid helaas nog niet.”

rfwbs-slide