• Tijdens haar laatste training is Sandra Swinkels bedankt voor haar jarenlange inzet als keeperstrainster in de jeugd van NWC. Ze gaf vele avonden training aan keepers uit alle geledingen binnen de jeugdafdeling.

    Uit handen van keeperscoördinator Maarten van Oosterhout, die het stokje inmiddels heeft overgedragen aan Jos Vlemmix, ontving ze een mooie bos bloemen. Haar reactie: "Ik vond het erg leuk om te doen. Of ik nou met de jongste keepers en keepsters op het veld stond of de wat oudere generatie binnen de jeugd; ik heb ervan genoten. De opkomst was altijd goed en het is positief dat het keepersvak zo leeft binnen NWC. De coördinatie en samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Mijn hoogtepunt: het enthousiasme van de jongens en meisjes, iedere training weer!"

    Vanwege haar nieuwe baan als uitbaatster van TapgAsten heeft ze haar werkzaamheden als keeperstrainster na acht jaar neergelegd. NWC is haar zeer erkentelijk voor al haar inspanningen en wenst haar veel plezier en succes met haar nieuwe uitdaging.

rfwbs-slide