• Ronald Tielemans nieuwe buurtsportcoach NWC

  10 nov 2021
 • Onlangs is Ronald Tielemans gestart als nieuwe buurtsportcoach van NWC. De voormalig hoofdtrainer van de club is de opvolger van Jan Mennen, die nu geniet van zijn welverdiende pensioen.

  Ronald stelt zich graag aan de NWC-leden voor.

  Hallo NWC-ers!
  “Voor een aantal van jullie keert een mogelijk bekende terug om het stokje over te nemen van Jan Mennen als buurtsportcoach. Ik ben blij dat ik weer het e.e.a. kan gaan doen binnen NWC. Dat gevoel is vooral ontstaan in de periode dat ik trainer was bij de club (van 2006 t/m 2010, red.), maar zeker ook daarna als ik nog eens op het sportpark of in de kantine was. Ik heb altijd een positieve benadering ervaren, gesprekken met spelers, supporters en bestuursleden kwamen direct op gang over het verleden en het heden als ik op het sportpark kwam. Deze fijne en respectvolle band vanuit de club heeft mij direct aangezet tot het solliciteren op de functie van buurtsportcoach.”

  Wie is Ronald Tielemans? 
  “Ik ben 59 jaar, getrouwd met Jacquelien (54). Wij hebben samen vier kinderen. Mijn dochters zijn 31 en 29, de dochter van Jacquelien is 28 en zoon 23. We zijn woonachtig in Helmond, maar oorspronkelijk kom ik uit Eindhoven en Jacquelien uit Leiden. In mijn jongere jaren heb ik het CIOS afgerond en ben altijd in de sport blijven werken. Sinds kort met pensioen bij het Ministerie van Defensie waar ik 38 jaar heb gewerkt als sportinstructeur in allerlei functies. In de beginjaren als instructeur en daarna veel in de begeleiding van collegae. Daarnaast ben ik altijd actief geweest in de regio als trainer, momenteel actief bij eersteklasser Heeze. Dit is de tiende vereniging die ik train/coach en ook hier ben ik 38 jaar in werkzaam. Ik hoop dat mijn ervaring van nut kan zijn in de nieuwe functie als buurtsportcoach bij NWC. Ik kijk in ieder geval uit naar de samenwerking en ga er vanuit dat we samen iets goeds neer kunnen zetten.” 

  Met sportieve groet, 

  Ronald Tielemans

rfwbs-slide