• Rabo ClubSupport-actie gestart; stem op NWC!

  9 sep 2022
 • Ben jij lid van de Rabobank? En draag je NWC een warm hart toe? Kom dan nu in actie en geef een van je stemmen aan NWC in de Rabo ClubSupport-actie van 2022!

  De actie loopt t/m dinsdag 27 september. Hoe meer stemmen NWC ontvangt, hoe hoger de bijdrage is die we van Rabobank ontvangen! LET OP: onze vereniging staat officieel geregistreerd als N.W.C. Asten.

  Wat is ons doel?
  Jeugd is de toekomst en staat bij NWC hoog in het vaandel. Om van de allerkleintjes tot aan de jongvolwassenen in de juiste begeleiding en faciliteiten te kunnen ondersteunen heeft NWC de middelen nodig. Het gespaarde bedrag zal over de opleidingen, trainingsfaciliteiten en G-voetbal verdeeld worden.

  Hoe breng je je stem uit? (LET OP: zoek op de clubnaam N.W.C. Asten)

  1. Werkwijze stemmen in de Rabo App of Internetbankieren
  Ben je lid van Rabobank en regel je je bankzaken online of via de Rabo App? Dan stem je eenvoudig via de app of internetbankieren, je hebt dan géén aparte stemcode nodig. Dit werkt als volgt in enkele stappen:

  • Log in op je internetbankieren, of in de app.
  • Klik op de knop ‘Service’. In de app vind je deze knop rechtsonder, in Internetbankieren staat de knop rechtsboven.
  • Scroll nu helemaal naar beneden naar ‘Lidmaatschap’ en klik hierop.
  • Klik op ‘Rabo ClubSupport’ en je kunt je stemmen uitbrengen op drie deelnemende clubs naar keuze. 1 stem per club.

  2. Stemmen met een code
  Als je lid bent van Rabobank, maar geen overeenkomst hebt om gebruik te maken van de Rabo App of Internetbankieren, dan kun je op www.rabobank.nl/clubsupport je stemmen uitbrengen. Je ontvangt hiervoor van ons per mail een unieke code. Let op, je moet er dan wel voor zorgen dat je e-mailadres bij Rabobank geregistreerd staat.

  Alvast hartelijk dank, NWC-ers!

rfwbs-slide