• Praktische zaken Regiocup

  2 jun 2021
 • De velden zijn gelijnd en de kleedlokalen en kantine worden klaargemaakt om jullie te kunnen ontvangen vanaf zaterdag! Een aantal punten die we mee willen geven in aanloop naar de wedstrijden:


  --> Ouders/supporters zijn helaas nog niet welkom op het sportpark. (Bij uitwedstrijden worden chauffeurs als wedstrijdbegeleiding gezien en hebben zij toegang tot het sportpark. Maak hiervan geen misbruik en ga niet met een overbodige hoeveelheid ouders op pad.)
  --> Kleedlokalen en douches kunnen worden gebruikt. De jeugdspelers hoeven hierbij onderling geen afstand te houden, begeleiding vanzelfsprekend wel.
  --> Voor wat betreft mondkapjes in auto's hanteren we de richtlijnen van de overheid. (zie toelichting hieronder*)
  --> Speel je thuis? Dan speel je de wedstrijd met een van je intrapballen. Deze zijn op het begin van het seizoen aan ieder team uitgereikt.
  --> Heb je niet voldoende bezetting? Los dit onderling op met teams uit je lichting of mogelijk een jongere lichting. Problemen? Meld dit tijdig bij je groepsleider.
  --> Hou er rekening mee dat er niet voldoende scheidsrechters beschikbaar zijn voor alle teams. In de loop van de week zullen de beschikbare scheidsrechters worden toegewezen, de overige teams zullen hiervoor zelf iets moeten regelen.
  --> De kantine gaat open onder de geldende regels voor horeca. Hou hiermee rekening en volg de instructies op van ons kantinepersoneel.

  * Mondkapje in de auto: dringend advies
  Draag een mondkapje als u in een auto rijdt met mensen die geen huisgenoot van u zijn. In een auto kan 1,5 meter afstand houden niet altijd. Dit is een dringend advies. Als u zonder andere mensen in de auto zit, of alleen met huisgenoten, geldt dit advies niet. 

  Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen. Ook niet als zij niet tot hetzelfde huishoden horen.

rfwbs-slide