• Planning richting einde seizoen

 • Nu we in de laatste weken van de competitie zitten, wordt het hoog tijd om vooruit te kijken naar het verloop van de komende weken.

  Trainingen
  De volledige jeugdafdeling heeft de mogelijkheid om te voetballen t/m zaterdag 17 juni. Na deze datum sluit het sportpark voor jaarlijks groot onderhoud en om onze vrijwilligers hun welverdiende rust te geven.

  Om de grasvelden bij aanvang van het nieuwe seizoen weer in topconditie te hebben, zullen deze al eerder uit de roulatie worden gehaald. Zodra hier sprake van is, zullen we verder trainen volgens schema 2 (slecht weer schema) zodat iedereen alsnog tweemaal in de week kan trainen.

  Door afgelastingen om diverse redenen moeten nog een aantal competitiewedstrijden worden ingehaald. Helaas worden de inhaaldatums steeds krapper, waardoor deze wedstrijd mogelijk doordeweeks moeten worden ingehaald. Dit kan als gevolg hebben dat één of meerdere teams op deze avonden moeten schuiven in de veldindeling. Mocht dit het geval zijn, dan zal dit op de webpagina 'Afgelastingen' kenbaar worden gemaakt.

  Nadrukkelijk het verzoek om:

  • Je af te melden wanneer je niet komt trainen, dan kunnen we schuiven in de veldbezetting. Afmelden kan via telefoon of WhatsApp bij Jac van Oosterhout (06-20618255);
  • In de komende weken alle doelen en materialen van het veld te halen. De grasvelden worden in deze periode tweemaal per week gemaaid om ze goed bespeelbaar te houden. Wanneer doelen of materialen in de weg staan, gaat de maaier hier omheen en wordt dit stuk gras niet gemaaid.

  Teams seizoen 2023-2024
  Voor aanvang van het nieuwe seizoen zullen de selectieteams bovenbouw van het nieuwe seizoen al eerder door gaan schuiven. Alle spelers die hiervoor in aanmerking komen zullen vanaf woensdag 31 mei doorschuiven naar hun nieuwe team. De uitnodiging voor deze trainingen zal worden verstuurd door de betreffende hoofdtrainer.

  Alle overige teams blijven tot het einde van het seizoen in de huidige samenstelling doortrainen.

  Bekendmaking teams seizoen 2023-2024
  Informatie met betrekking tot de nieuwe teamindelingen en bijbehorende ouderavonden zal via aparte berichtgeving worden gecommuniceerd.

rfwbs-slide