• NWC op zoek naar nieuwe scheidsrechters!

  28 sep 2022
 • Vorig jaar was het al in het nieuws: amateurvoetballend Nederland kampt met een scheidsrechterstekort. Ook bij NWC zijn we naarstig op zoek naar personen die het leuk zouden vinden om jeugd- en seniorenwedstrijden in goede banen te leiden.

  Helaas is het al regelmatig voorgekomen dat wedstrijden geen doorgang konden vinden omdat er geen scheidsrechter beschikbaar was. En we vrezen dat dit nu en in de toekomst vaker zal gaan gebeuren. Als club willen we dit probleem graag oplossen zodat onze leden gewoon tweewekelijks kunnen blijven voetballen bij NWC!

  Niet meer vanzelfsprekend
  Het is tegenwoordig niet altijd meer vanzelfsprekend dat alles binnen een vereniging die draait op vrijwilligers vlot en probleemloos verloopt. Dat heeft dus te maken met het tekort aan vrijwilligers. Wij als NWC willen benadrukken dat we het echt samen moeten doen en dat iedereen hier zijn/haar rol en verantwoordelijkheid in moet pakken/nemen. Dat geldt dus ook voor het fluiten van wedstrijden. Als we ons realiseren dat we samen de schouders eronder moeten zetten, blijft NWC de fijne club die het is! NWC werkt nu al met de seniorenteams samen om jeugdwedstrijden te fluiten en daar zijn we erg blij mee. Maar het blijft noodzakelijk om naar nieuwe scheidsrechters te zoeken! 

  Scheidsrechter worden?
  Wil je graag scheidsrechter worden bij onze mooie club? Dan kun je je aanmelden bij het hoofdbestuur. Lucien van de Moosdijk, zelf ook clubscheidsrechter bij NWC, kan je hier alles over vertellen. Spreek hem aan of neem contact op via senioren@nwc-asten.nl. Ben je al scheidsrechter of wil je gewoon wat meer info? Klop dan gerust even aan. 

  Vrijwilligerswerk is leuk!
  Het doen van vrijwilligerswerk is leuk en goed voor de sociale ontplooiing. Een grote vereniging als NWC heeft een belangrijke gemeenschappelijke rol in de Astense samenleving en we willen dat dit zo blijft. Helaas merken veel verenigingen tegenwoordig dat het steeds lastiger wordt om vrijwilligers bereid te vinden om een taak uit te voeren. Iedere hand is welkom, in alle geledingen binnen de club!

  Bekijk ook eens de campagne van de KNVB:
  https://www.knvb.nl/assist-scheidsrechters/ik-word-scheidsrechter

rfwbs-slide