• NWC ontvangt Venhorst in laatste pouleduel

  16 sep 2021
 • NWC heeft kwalificatie voor de volgende bekerronde nog in eigen hand. De Astenaren moeten dan wel zien af te rekenen met Venhorst, zondag op sportpark ‘t Root.

  Door de 2-0 zege op Someren in de eerste poulewedstrijd greep NWC direct de koppositie. Afgelopen zondag verslikte de ploeg van Ruud Vermeer zich echter in Vianen Vooruit (1-0) waardoor NWC zakte naar plaats drie. Minimaal een punt was verdiend geweest, maar door een vroege treffer van Rik Renirie en een aantal gemiste kansen na rust bleef NWC ongelukkig met lege handen achter. Vianen Vooruit is nu koploper, gevolgd door Someren. De eerste twee teams bekeren na zondag verder. Voor de oranjehemden is het de laatste test richting de competitiestart, op 26 september uit tegen Hilvaria.

  Venhorst moet zondag in Asten winnen om nog kans te maken op het bereiken van de volgende ronde. De roodhemden pakten een punt tegen Vianen Vooruit, maar werden zondag weggespeeld in Someren: 7-0. Een flinke tik, zeker omdat Venhorst een uur lang met een man meer op het veld stond. Het elftal van de nieuwe, nog jonge coach Michaël van Doren neemt dit seizoen deel aan de tweede klasse F, met daarin onder meer Vianen Vooruit. Vorig seizoen verloor Venhorst alle vier de wedstrijden, totdat de competities weer werden stilgelegd.

  ls NWC zondag wint, is kwalificatie voor de volgende ronde een zekerheid. Mogelijk is ook een punt al voldoende maar dat zullen de resultaten zondagmiddag gaan uitwijzen. Om 14.30 uur wordt afgetrapt op ‘t Root, als scheidsrechter Velings het startsein geeft. 

 • Programma

  Geen informatie

 • Stand

  PositieTeamGSGWGLVLVTPT
  1SV Someren 13201936
  2NWC 13201416
  3Vianen Vooruit 13111224
  4Venhorst 13012091
rfwbs-slide