• Met veel plezier kunnen we jullie berichten dat de invulling van de selectietrainers bij de jeugd voor 2021-2022 rond is.

  Uit naam van ons vernieuwde TZ- en Jeugdbestuur, valt met trots te melden dat er ondanks de COVID-19 restricties zeker niet stilgezeten is. Met gepaste trots kondigt NWC de trainers aan die in het aankomende seizoen voor de selecties zullen staan. Zo kunnen we binnen de club, ook al zijn het aparte tijden, starten met heel veel energie en positiviteit en op weg gaan naar een fris nieuw seizoen.

 • Alvorens we de nieuwe line-up benoemen; zijn we ook dankbaar voor de hoofdtrainers waar we na jaren, afscheid van nemen.
  We bedanken bij deze:
  Willy van Rossum,
  Nicky van den Broek en
  Jeffrey van der Wallen.

 • Met de volgende hoofdtrainers gaan wij het nieuwe seizoen in:

  JO19     

  Damon Claessens

  JO17

  Olaf Limpens

  JO15     

  Ralf Loomans

  JO13     

  Kevin Engels en Bram Verspeek

  JO12     

  Hans Stienen

  JO11     

  Erik van der Loo

  JO9 / JO10         

  Thomas Zegers en Marjo Nijssen

  JO8       

  Thijs van Maris

   

  Ons hoogste jeugdteam de JO19-selectie gaat aankomend seizoen onder leiding staan van onze selectiespeler Damon Claessens. Damon is sinds afgelopen seizoen in het bezit van zijn UEFA TC-3 diploma en gaat met ons het geleerde als 20-jarig trainerstalent in de praktijk brengen. Na zijn hoofdtrainerschap bij de JO12 in het seizoen 2019-2020 zijn we vol vertrouwen samen met Damon hiermee een passende nieuwe match gevonden te hebben. We wensen Damon enorm veel plezier en succes met deze uitdaging!

  Aanvullend hebben we in de bovenbouw met Olaf Limpens (JO17-selectie) en Ralf Loomans (JO15-selectie) twee ondertussen ervaren krachten waarin we ook ons vertrouwen meer dan uitspreken. ​

  Naast de bovenbouw is NWC en Jeroen van Bussel van TZ-onderbouw, ook enorm trots een hoog niveau clubmensen en hoofdtrainers voor het aankomende seizoen te hebben.
  Bij de JO13​-selectie gaat de tandem Kevin Engels en Bram Verspeek voor verjonging en vernieuwing zorgen. Deze twee heren wensen we heel veel succes met hun seizoen als hoofdtrainer en de combi voor hun UEFA TC-3 opleiding!​
  In de JO12 gaat clubicoon Hans Stienen de kar trekken en voor de JO11-lichting staat alweer voor het 6e jaar Erik van der Loo op de hoofdtrainers lijst.

  In de JO9 en JO10 gaan Thomas Zegers en Marjo Nijssen de samenwerking aan voor het uitvoeren van de rol van hoofdtrainer.
  Als laatste sluit Thijs van Maris de rij en zal bij de gehele JO8 aan de slag gaan met circuitvormen en de NWC-visie.
  Alle selectietrainers: veel plezier en succes gewenst!

  Willy, Nicky en Jeffrey: nogmaals bedankt voor jullie jarenlange inzet! We zullen later zodra het kan, er zeker nog op terugkomen.

  Met vriendelijke groet,
  Technische Zaken en Jeugdbestuur NWC Asten

rfwbs-slide