• NWC Jeugd heeft selectietrainers rond!

  10 mei 2020
 • Waar we nu plots, misschien wel tegen de verwachtingen in, weer lekker bezig zijn op het veld, heeft TZ ondertussen niet stilgezeten. Met gepaste trots kondigt NWC de trainers aan die in het aankomende seizoen voor de selecties zullen staan.

  Waar al bijna afscheid van hem was genomen, heeft Willy van Rossum samen met TZ bovenbouw (Maarten Leenders) de keuze gemaakt de succesvolle samenwerking met een jaar te verlengen. In de lichting eronder zal debuterend hoofdcoach Olaf Limpens, met een gloednieuw UEFA TC-3 diploma op zak, zijn groepsleiderschap inwisselen voor een plek aan het hoofd van de JO17-selectie. Net als dit seizoen zal de JO15-selectie onder leiding staan van Jeffrey van der Wallen.

  Naast de bovenbouw is NWC en TZ onderbouw (Jeroen van Bussel) ook enorm trots een hoog niveau clubmensen en hoofdtrainers voor het aankomende seizoen te hebben. Kersverse UEFA TC-3 "gediplomeerde" Ralf Loomans (JO13 hoofdtrainer) en Nicky van de Broek (JO12 hoofdtrainer) geven voor het 2e jaar opeen leiding aan deze lichtingen. In de JO11 gaat clubicoon Hans Stienen de kar trekken voor de lichting met 3 teams en bij de JO10 staat alweer voor het 4e jaar Erik van der Loo in de hoofdtrainers lijst. Hiermee is TZ onderbouw Jeroen van Bussel extra content want dit zorgt echt voor stabiliteit, kwaliteit en een nieuwe doelstelling om meer roulaties en focus te geven op alle trainers en de synergie tot de JO19-1 toe.
  In de JO9 gaat Michiel Verstappen de rol van hoofdtrainer uitvoeren en oud NWC 1 routinier Thomas Zegers sluit de rij om ook weer bij de gehele JO8 met de circuitvormen en de NWC visie die mooie lichting en onderbouw te complementeren.

   

rfwbs-slide