• Dit jaar doen wij mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor de aanschaf van spelmaterialen voor de jeugd en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. 

  Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

  Verkoop online met een eigen persoonlijke verkooppagina!
  Onze jeugdleden verkopen de loten vanaf 24 september online via deze link. Zij hebben toegang tot een persoonlijke verkooppagina en kunnen deze via WhatsApp en andere social mediakanalen delen met familie, vrienden, kennissen, klasgenootjes etc. De jeugdleden ontvangen per mail bericht over het hele traject.

  Zelf je stem uitbrengen?
  Hoe meer stemmen, hoe beter! Je kunt zelf ook je stem uitbrengen vanaf de 24e via de zojuist genoemde link. Volg de stappen en breng je stem uit!

  We doen het samen
  We gaan er met z'n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

  Alvast hartelijk dank!

rfwbs-slide