• NWC 2 in achtste finale tegen Margriet 1

 • Het bekeravontuur van NWC 2 wordt komende donderdagavond (22 februari) vervolgd in Oss. Daar treedt het team van coach Mario Seijkens aan tegen Margriet 1, de huidige nummer zeven in de derde klasse C.

  Na in september een poule te hebben overleefd met de derdeklassers ONDO 1 en Bruheze 1 en vierdeklasser SVSH 1, rekende NWC 2 daarna (op eigen kracht!) af met een drietal vierdeklassers. Eerst Liessel (winst via penalty's na een reguliere 0-0), daarna Milheezer Boys (3-0) en op 14 januari werd ook FC Uden aan de zegekar gebonden: 3-0. Nu wacht dus derdeklasser Margriet in de achtste finale. NWC 2 heeft de batterij goed kunnen opladen want zondag kwamen de Astenaren, derde in de hoofdklasse, niet in actie.

  Op papier natuurlijk een lastige horde. Margriet schakelde namelijk vierde divisionist HVCH uit (2-1) en rekende in een eerder stadium al af met Irene uit Gemonde (1-5). Op 25 januari versloeg Margriet tenslotte Mariahout, met 0-2, en dus is de equipe uit Oss de volgende opponent voor de oranjehemden. In de competitie speelde de ploeg van het trainersduo Maarten van Vugt en Maikel Maas afgelopen zondag doelpuntloos gelijk bij Nooit Gedacht in Geffen. Margriet is de minst gepasseerde formatie in klasse 3C.

  NWC 2 kan supporterssteun uiteraard goed gebruiken, als donderdag om 20.15 uur wordt afgetrapt op sportpark Amstelhoef onder leiding van arbiter Rutgers - van Eck. De winnaar van dit duel speelt in het weekend van 30 maart een uitwedstrijd tegen vierdeklasser IVO uit Velden of vierde divisionist UDI'19/CSU uit Uden in de kwartfinale.

  Tot donderdag!

  Adresgegevens Margriet
  Sportpark Amstelhoef
  Amsteleindstraat 25A
  5345 HA Oss

 • Bekerprogramma achtste finale

  Geen informatie

 • Foto's: Eindhovens Dagblad.

rfwbs-slide