• Nieuwe initiatief voor meiden O15 en O17

 • In het seizoen 2018-2019 zijn ‘SV Someren’ en ‘NWC Asten’ met betrekking tot de vrouwen (senioren) een samenwerking aangegaan. Deze samenwerking is heel succesvol en geeft de vrouwen de kans om met veel plezier op hun eigen niveau te voetballen.

  Wat de meiden (junioren) betreft hebben we deze samenwerking nog niet, maar we willen wel graag onze meiden laten mee genieten van al het goede wat we in de samenwerking al hebben bereikt. We gaan later in het seizoen de meiden en ouders uitnodigen voor een informatieavond waarin we uitleggen wat we in de samenwerking al hebben bereikt en wat de mogelijkheden zijn voor de meiden van beide verenigingen.

  Op dit moment hebben we trainingen ingepland voor de meiden die voetballen in de MO17, JO17 en JO15 in Someren en in Asten.  Deze maandelijkse trainingen zijn bedoeld om de meiden elkaar te laten ontmoeten, maar ook om uitdagingen te geven door middel van een deskundige leiding. Voor de jongere meiden komen er andere activiteiten, die later in het seizoen gepland staan.

  • Woensdag 18 november voor de meiden van MO17 en JO17 van 19.30 uur tot 20.45 uur in Someren
  • Woensdag 25 november voor de meiden van JO15 van 19.30 tot 20.45 uur in Someren
  • Dinsdag 8 december voor de meiden van MO17 en JO17 van 19.15 uur tot 20.15 uur in Asten
  • Dinsdag 15 december voor de meiden van JO15 van 19.15 tot 20.15 uur in Asten

  De trainers en groepsleiders zijn hiervan op de hoogte, maar laat ze toch even weten dat jullie er niet zijn. Mocht je jammer genoeg niet kunnen meld je dan af op meidencommissie@gmail.com

  Verder willen we een werkgroep oprichten om activiteiten te bedenken en organiseren voor onze vrouwen, meiden en toekomstige meiden. Daarvoor zoeken we enthousiaste mensen die affiniteit hebben met het meiden-vrouwenvoetbal en hun steentje willen bijdragen. Hiervoor is het niet noodzakelijk dat je kennis hebt op het gebied van voetbal, maar we zoeken juist mensen die enthousiast mee willen denken. We staan open voor allerlei ideeën en willen graag met elkaar aan de slag.

  Namens de samenwerking St-Someren en NWC-Asten,

  Joyce Engelen en Jolanda Smits                                                                          

rfwbs-slide