• Update 20-08-2020 - Nieuw protocol vanwege corona. Belangrijk wanneer je ons sportpark bezoekt!

  20 aug 2020
 • Update 20-08-2020: Versie 2 - Aanpassing protocol voor uitwedstrijden

  Eindelijk. Het nieuwe seizoen 2020-2021 is van start gegaan. Trainingen zijn begonnen en de eerste oefenwedstrijden zijn ook al weer achter de rug. Helaas is het corona / COVID-19-virus nog steeds aanwezig. Daar past, vanuit onze verantwoordelijkheid als NWC bestuur, een protocol bij waarin we regels hebben opsteld waar we ons als leden en als bezoekers aan ons sportpark aan dienen te houden.


  Het document ‘Protocol Verantwoord sporten bij NWC-Asten’. is onderaan dit bericht toegevoegd. 
  Wij verzoeken u dringend het document aandachtig door te lezen. Aan de ouders/verzorgers vragen wij de inhoud met uw kind te bespreken, voordat hij/zij naar de training/wedstrijd komt.

  We vertrouwen erop dat iedereen zich aan dit protocol houdt, zodat we ook kunnen blijven voetballen en supporteren. We wensen iedereen heel veel voetbalplezier in dit nieuwe seizoen toe en hopen bovenal dat iedereen gezond blijft.

  Bestuur NWC Asten

 • Protocol Verantwoord sporten bij NWC Asten [Versie 2] (Totaal 7 pagina's, klik op de foto om te openen)

 • Het protocol 'Verantwoord sporten bij NWC Asten' is een actueel document dat telkens wordt aangepast naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen en maatregelen vanuit het RIVM en de Rijksoverheid.

rfwbs-slide