• Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio?

    Speel dan mee met de voetbalquiz-voorronde bij NWC tijdens de clubavond op donderdag 4 april om 21.30 uur. Het beste duo van deze avond zal zich kwalificeren voor de finale, waarin verschillende duo’s namens clubs uit de regio tegen elkaar zullen strijden om de felbegeerde prijzen én de titel "Amateurvoetbal Eindhoven Voetbalkenners 2024".

    Een avond in onze eigen kantine onder het genot van een biertje en een hapje waarbij gezelligheid en enthousiasme centraal staat: dat klinkt toch als muziek in de oren!

    Denk jij onze club als best te kunnen vertegenwoordigen? Trommel dan je teamlid op, meld je met je duo-partner aan bij Pieter van der Heijden (persoonlijk, via 06-81470759 of jeugd@nwc-asten.nl) en ben erbij op 4 april!

    Eén van de twee teamleden moet lid zijn van NWC. De quiz wordt georganiseerd door Nick Dierckx en zal ongeveer 1,5 uur duren. Bij winst mag je dus meedoen aan de finale, maar je krijgt ook nog eens 16 consumpties van NWC! De nummer 2 krijgt er 8 en de nummer drie ontvangt 4 consumpties.

    We hopen op je deelname. Tot dan!

rfwbs-slide