• Met trots kan NWC mededelen dat Mario Verlijsdonk is aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van de club. De 63-jarige oefenmeester uit Deurne is afkomstig van ZSV, waar hij technisch coördinator van de jeugdafdeling is.

    Na het plotselinge vertrek van Ruud Vermeer moest snel, maar op zorgvuldige wijze geschakeld worden. De naam van Mario Verlijsdonk viel al snel en uit gesprekken met technische zaken Arian Verrijt bleek dat het enthousiasme van beide kanten erg groot was. De inwoner van Deurne heeft in het verleden meermaals zijn positivisme over de club NWC laten blijken en de deal werd mede daarom zeer snel beklonken. Zijn voorliefde voor het amateurvoetbal speelde hier zeker ook een rol in. 

    In de persoon van Verlijsdonk haalt NWC een man met een schat aan ervaring binnen. In zijn actieve voetbalcarrière kwam hij uit voor VVV in Venlo en het toenmalige EVV Eindhoven – nu FC Eindhoven –, waar hij in 1989 als assistent-trainer aan de slag ging. Bij de Eindhovenaren was hij meerdere keren (interim)hoofdtrainer. Vervolgens haalde Helmond Sport de coach binnen en bij die club was hij actief als assistent-trainer, hoofd jeugdopleidingen en jeugdtrainer. Ook in Helmond was Verlijsdonk meermaals (interim)hoofdtrainer.

    De laatste jaren werkt Verlijsdonk in de jeugdopleiding van zijn jeugdliefde ZSV in Zeilberg als technisch jeugdcoördinator.

    NWC is erg verheugd over de komst van Verlijsdonk en kijkt met veel vertrouwen uit naar de samenwerking en de toekomst!

rfwbs-slide