• April 2023
  SPONSOR IN DE SPOTLIGHT
  Lenssen Mannenmode 

  Als je op zoek bent naar een nieuwe outfit, stoer, sportief of iets om naar een feest te gaan; rijd dan eens naar Mierlo en loop bij Lenssen naar binnen. 

  Al ruim 36 jaar zorgen wij voor een uitgebalanceerde collectie in een moderne, jonge uitstraling. Ons ervaren team, weet als geen ander voor jou, juist dat artikel te vinden waar jij gelukkig van wordt. Immers als je iets aan hebt, wat je fijn vindt en waar je blij van wordt, dan straal je dat ook uit. Wij vinden het pas goed, als jij blij wordt van je nieuwe kleding. 

  Op ruim 700 m2 vind je een uitgebreide collectie met mode voor mannen. In onze grote jeans afdeling met merken als o.a. Cast Iron, Denham, Chasin’, Butcher of Blue, Clean Cut Copenhagen, Dstrezzed en PME Legend heb je veel te kiezen. 

  Daarnaast hebben we ook een grote afdeling met jonge mode merken voor als je naar een feestje gaat; denk daarbij aan Zuitable, Benvenuto, CG Club of Gents, Blue Industry, Genti, Koll3kt e.d. Natuurlijk kunnen we je outfit helemaal afmaken met bijpassende t-shirts, polo’s, truitjes en stretch overhemden. Comfort en je lekker voelen in je kleding zijn in 2023 dé keywords als het om kleding draait. Ook stoere sneakers en trendy schoenen maken onze collectie compleet. 

  Kortom redenen genoeg om je te laten verrassen door een uitgebreide collectie mode voor stoere mannen; ook als je iets minder stoer bent is er meer dan genoeg te kiezen. Trek je stoute schoenen aan, stap in de auto, op je scooter of neem de fiets en kom naar Mierlo. Wij verwennen je graag met mooie kleding en alles wat daarbij hoort. 

rfwbs-slide