• Kom een balletje trappen op ons sportpark!

  30 nov 2021
 • Ondanks dat voetballen na 17.00 uur niet is toegestaan, zijn wij natuurlijk niet voor één gat te vangen. We hechten veel waarde aan een sportief moment voor onze jeugd, dus hebben we het volgende opgezet.

  De komende drie weken, op 1, 8 en 15 december, zullen we op woensdag ons sportpark beschikbaar stellen aan de jeugd om lekker een balletje te komen trappen. Onder leiding van Piet van de Kerkhof en Ronald Tielemans (de nieuwe buurtsportcoach) kunnen zowel de onder- als bovenbouw zich lekker anderhalf uur uit komen leven in het voor hen gereserveerde tijdsblok.

  Op de woensdagen 1, 8 en 15 december:
  13.30-15.00 uur   JO7 t/m JO12
  15.15-16.45 uur   JO13 t/m JO19, MO13 & MO17

  In deze tijdsblokken is de jeugd welkom om onder leiding van de trainers lekker te komen voetballen. Materialen, ballen en oefeningen worden verzorgd. Vooropgesteld dat iedereen, ongeacht het niveau, lekker een balletje kan komen trappen.

  We zijn nog dringend op zoek naar helpende handjes om de spelers waar nodig van hulp en wijsheid te kunnen voorzien. Interesse om te komen helpen of heb je een leuke idee ter opvulling van de anderhalf uur? Stuur een berichtje naar Piet via 06-25054015 en laat even weten in welk blok of blokken je beschikbaar bent.

  Aan- of afmelden is niet nodig voor de spelers. Ter plekke wordt gekeken hoe om wordt gegaan met het aantal spelers en speelsters.

  Blijf gezond en tot snel op het sportpark!

rfwbs-slide