• Update: de jaarvergadering van 7 oktober gaat niet door! Gelet op het aantal aanmeldingen voor de jaarvergadering kunnen we helaas niet aan de huidige coronarichtlijnen van maximaal 30 personen voldoen. We hebben er daarom voor gekozen de jaarvergadering uit te stellen.

  Omdat we niet weten hoe lang de huidige coronamaatregelen nog duren en we de jaarvergadering niet voor (mogelijk) maanden willen uitstellen, hebben we ervoor gekozen de jaarvergadering digitaal te laten plaatsvinden. We gaan nu bekijken op welke termijn een digitale jaarvergadering technisch te regelen is en wat voor voorbereiding daar bij komt kijken. Wij streven er wel naar over enkele weken de jaarvergadering te laten plaatsvinden, maar een definitieve datum daarvoor wordt nog gecommuniceerd.

  Aanmelden voor de ledenvergadering blijft verplicht. Leden die zich al hebben aangemeld hoeven zich niet nogmaals aan te melden. Iedereen die zich aanmeldt krijgt t.z.t. een e-mail met daarin nadere instructies over hoe de digitale jaarvergadering bij te wonen.

  Excuses voor het ongemak, maar dank voor jullie medewerking in deze.

  Bestuur NWC

   

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

  Op woensdagavond 7 oktober 2020 vindt om 20.30 uur onze jaarvergadering plaats. Graag nodigen wij onze leden uit om aanwezig te zijn.

  Hierbij informeren we je over een aantal zaken die van belang zijn voor deze avond.

 • Allereerst hebben we te maken met de coronarichtlijnen. Wij hebben er toch voor gekozen om, uiteraard met inachtneming van deze richtlijnen, de jaarvergadering fysiek te laten plaatsvinden. In verband hiermee en de beperkte capaciteit van onze kantine, vragen wij iedereen die aanwezig wil zijn zich uiterlijk vrijdag 2 oktober aan te melden bij onze secretaris via secretaris@nwc-asten.nl of via 06-42152849. Mocht het aantal personen de capaciteit van de kantine overstijgen, dan proberen we uit te wijken naar een alternatieve locatie. Daarover zullen we jullie dan tijdig informeren.

  Ook dit jaar willen we, naast de vaste statutaire agendapunten, ook weer enkele verenigingsthema's met jullie bespreken. De thema's die dit jaar aan bod komen zijn: 1) vrouwen aan de top, 2) veilig sportklimaat. Wij vragen jullie om alvast na te denken over deze onderwerpen. Het derde thema is nog niet ingevuld. Wij dagen jullie uit om jullie ideeën voor het derde thema aan onze secretaris door te geven. Op basis van jullie ideeën bekijken we of er een thema tussen zit dat we deze avond ook kunnen bespreken.

  Er zijn dit jaar 2 bestuursleden (secretaris, voorzitter senioren) statutair aftredend en verkiesbaar. Daarnaast treden 4 bestuursleden af (voorzitter, voorzitter jeugd, voorzitter sponsorzaken, hoofd technische zaken). Eventuele tegenkandidaten voor alle functies kunnen zich tot vier dagen voor de vergadering melden bij de secretaris. De kandidaat dient zich schriftelijk akkoord te verklaren met de kandidaatstelling, die door ten minste 10 leden moet worden gesteund.

  De agenda voor onze jaarvergadering vind je HIER 
  De notulen van de jaarvergadering 2019 vind je HIER 

  Wij hopen jullie te zien op woensdag 7 oktober. Nogmaals: vergeet je niet aan te melden!

  Bestuur NWC

rfwbs-slide