• Informatie start seizoen

  10 aug 2021
 • Alhoewel de vakantie nog in volle gang is, komt het begin van het nieuwe seizoen alweer steeds dichterbij. Om het seizoen vlekkeloos te starten hebben we hieronder wat belangrijke informatie op een rijtje gezet:

  Aanvang trainingen

  Maandag 16 augustus: Selecties bovenbouw, JO9 en JO10

  Maandag 30 augustus: Overige jeugdteams

  Het trainingsschema is hier te vinden 

  Het wordt ten zeerste aangeraden om de spelers die deelnemen aan de Erima voetbaldagen (31 aug, 1/2 sept) op deze dagen niet te laten trainen. De fysieke belasting op deze dagen is dusdanig groot dat de extra belasting van een training absoluut niet gewenst is.

   

  Uitreiken kleding

  De kleding van de nieuwe teams zal op dinsdag 17 en donderdag 19 augustus worden uitgereikt.

  Bekijk hier het schema om te zien wanneer jouw team aan de beurt is.

   

  Ricus Verheesbeker en oefenwedstrijden

  Na een jaar overgeslagen te hebben, zullen we dit seizoen traditiegetrouw aftrappen met de Ricus Verheesbeker. Op 4 september spelen (vrijwel) alle teams een wedstrijd tegen SV Someren. Gezien het verschil in aantal teams met SV Someren kan niet iedereen tegen hen spelen. Voor de teams die hiervoor niet in aanmerking kwamen hebben we een oefenwedstrijd geregeld. Bekijk hier tegen wie jij speelt.

   

  Uitnodiging informatiebijeenkomst jeugdkader

  Het jeugdbestuur nodigt jullie van harte uit om op maandagavond 30 augustus aan te sluiten bij onze jaarlijkse informatiebijeenkomst voor het jeugdkader. We zullen de avond om 18:30 aftrappen. De avond is bestemd voor trainers, coaches en leiders van onze jeugdelftallen.

  Voor nu een fijne vakantie toegewenst en tot snel op het voetbalveld!

   

  Met zonnige, sportieve groet,

  Het Jeugdbestuur

rfwbs-slide