• Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat op 83-jarige leeftijd Theu van den Eijnden is overleden.

  Theu was 66 jaar lid van NWC, trouw supporter van NWC 1 en op zondag altijd te zien op het bankje op de bult.

 • In 2014 vierden we zijn 60-jarig jubileum als NWC lid. Hij voetbalde in onze jeugdteams, maar ook veel op straat. Daarna in NWC 2 én in NWC 1.
  “Ik heb overal zowat in meegedaan!”, zei hij zelf. “Het was altijd gewoon gezellig.”
  Ook speelde Theu nog op de oude accommodatie aan de Dijkstraat, de weg naar Sluis 10. Hij sloot zijn voetbalcarrière af als keeper bij de veteranen. 

  Nog een mooie uitspraak van Theu, die hij vertelde over zijn beginjaren als reservekeeper bij NWC: “Ze zeiden tegen mij: Je bent er toch altijd, als je dan je spullen meeneemt is dat ook weer geregeld!” Waarop Theu antwoordde: “Ja, maar ik ga wel met eigen vervoer! Dan kan ik tenminste goa en stoa wôr ik wil.” 

 • Viering 60-jarig lidmaatschap van Theu van den Eijnden

 • Theu op het benkske

 • Bij de meeste NWC’ers is Theu bekend als de supporter die vele jaren op zijn bekende stek de verrichtingen van NWC 1 volgt. Ook bij uitwedstrijden was hij een vaste bezoeker. En heeft dus vele ups en downs van de club van zeer nabij meegemaakt. 

 • Hij heeft zeker het meest genoten van die vele kampioenschappen. Was steevast een trouwe bezoeker van de kantine, vaak in gezelschap van zijn beide zoons. Trok op met een trouw ploegje van doorzetters van supporters in goede maar ook slechte tijden.

  Ook is hij ‘Supporter Van Het Jaar’ geweest.
  Kortom, een NWC’er in hart en nieren!

  We zullen Theu en zijn aanwezigheid op ons sportpark zeker gaan missen. Wij wensen zijn familie, vrienden, kennissen en eenieder die hem lief had, heel veel sterkte toe.

  Bestuur NWC Asten  

rfwbs-slide