• Wij ontvingen het droevige bericht dat op 28 augustus 2023 Martien Douven op 71-jarige leeftijd is overleden. Martien is jarenlang als voetballer actief geweest bij NWC, zowel in de A-jeugd als later in de lagere seniorenelftallen, tot zijn knie helaas roet in het eten gooide. Na een paar jaar rust keerde Martien terug als vlagger bij het 5e en 6e, waarmee hij (bijna) altijd kampioen werd. Meer bekend werd Martien misschien als begeleider van NWC 3 en 4 en als grensrechter bij NWC 1. Ook was hij nog trainer/leider bij het G-voetbal.

    Naast zijn inzet bij de begeleiding van teams was Martien als vrijwilliger ook regelmatig actief bij de verbouwing en bouw van onze tribune. En tot een paar jaar terug stond hij bij elke thuiswedstrijd van NWC 1 aan de kassa en hield hij daar alles perfect in de gaten: afstappen van de fiets bij aankomst en lopend verder. De fuik aan de kassa was aan Martien wel besteed.

    Tot slot was Martien vurig supporter van NWC en was hij dan ook heel vaak op ons sportpark te vinden. Hij had als vaste klant in de kantine zelfs een speciaal gereserveerde tafel, waar hij zeker na de wedstrijden van NWC 1 altijd te vinden was, al was het maar voor de snacks uit de bestuurskamer. Als trouwe supporter heeft hij heel wat kampioenschappen (en helaas ook wat degradaties) van dichtbij meegemaakt.

    In 2018 is Martien nog gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap bij NWC. Dankbaar zijn wij voor zijn jarenlange toewijding aan ons NWC. We zullen hem missen.

    We wensen zijn vrouw Nettie, dochter Chantal en Wilco en zijn kleinkinderen heel veel sterkte toe bij dit grote verlies.

    Bestuur NWC

rfwbs-slide