• Hoofdtrainers jeugd 2022-2023

  24 jun 2022
 • De afgelopen periode is technische zaken druk bezig geweest de volledige jeugdafdeling te voorzien van kwalitatief hoogwaardige trainers. Zie onderstaand welke mutaties plaats zullen vinden richting het nieuwe seizoen!

  Allereerst zullen we afscheid nemen van Erik van der Loo, Hans Stienen en Bram Verspeek in de hoedanigheid als hoofdtrainers. De afgelopen jaren hebben zij zich ingezet als eindverantwoordelijke van een selectie of lichting. Aan alle drie: hartelijk bedankt voor jullie bijdrage aan onze jeugdopleiding de afgelopen jaren! Zowel Erik, Hans als Bram kunnen het gelukkig nog niet helemaal missen en zullen actief blijven als trainers van onze jeugdelftallen. 

  Waar plekken vrij komen, krijgen ook trainers de kans op door- of in te stromen of het succes van vorige seizoenen voort te zetten in de huidige lichting!

  Ons hoogste jeugdteam, de JO19-selectie, gaat aankomend seizoen voor het tweede jaar onder leiding staan van de onlangs geslaagde trainer en onze selectiespeler Damon Claessens.

  Aanvullend hebben we in de bovenbouw (ook voor het tweede jaar op rij) met Olaf Limpens (JO17-selectie) en Ralf Loomans (JO15-selectie) twee ervaren krachten waarin we ons vertrouwen meer dan uitspreken. ​

  In de onderbouw zijn we ook enorm trots een hoog niveau clubmensen en hoofdtrainers voor het aankomende seizoen te hebben.

  Bij de JO13​-selectie zal Kevin Engels voor het tweede seizoen op rij zijn opgedane ervaring en jeugdige elan gaan laten gelden.

  In de JO12 en JO11 zal Jeroen van Bussel de kar trekken (met rondom de JO11, JO12 en JO13 ook de talentvolle tandem Teun Verspeek en Bjorn Gijsbers leergierig en wel erbij).

  In de JO10 gaat Marjo Nijssen het hoofdtrainerschap vervullen en bij de JO9 zal Thijs van Maris dit doen.

  Als laatste sluit Harm Hoebergen de rij en zal bij de gehele JO8 aan de slag gaan met circuitvormen en de NWC-visie.

  Alle hoofdtrainers: veel plezier en succes gewenst!

  Hans, Erik en Bram nogmaals bedankt voor jullie kwaliteit en inzet!

  Met vriendelijke groet,
  Technische zaken en Jeugdbestuur NWC Asten

 • Hoofdtrainers

  Seizoen 2022-2023

  JO19

  Damon Claessens

  JO17

  Olaf Limpens

  JO15

  Ralf Loomans

  JO13

  Kevin Engels

  JO12 & JO11

  Jeroen van Bussel

  JO10

  Marjo Nijssen

  JO8

  Harm Hoebergen

rfwbs-slide