• Hoofdsponsors voor het meidenvoetbal ST Someren-NWC

  4 dec 2022
 • Op zaterdag 3 december 2022 werden op sportpark ’t Root in Asten de nieuwe hoofdsponsors voor de MO17 gepresenteerd: IPM Partners en Prodim International. Beide organisaties hebben een contract vastgelegd met een looptijd van 4 jaar. Een mooie stap voor de verdere ontwikkeling van de meidenteams binnen de samenwerking ST Someren-NWC!

  Op zaterdagmiddag werd, tussen de twee wedstrijden van de MO17 door, het tenue met de nieuwe sponsoren gepresenteerd! Voorzitters Nils van Hoek en Antoon Sonnemans vertelden kort iets over de ontwikkeling van het meidenvoetbal en de nieuwe sponsoren. Vervolgens werd het sponsorcontract ondertekend door Robert Bukkems van IPM Partners en Tonnie Janssen van Prodim International. Met veel plezier werd de nieuwe kleding direct door alle stafleden en meiden gedragen.

  Hieronder een korte introductie van beide sponsoren.

  IPM Partners helpt organisaties al meer dan 15 jaar om beter samen te werken door de ogen van hun klanten, zowel in de publieke als de private sector. Processen en systemen worden slimmer ingericht, de organisatie leert om ketengericht te sturen en te verbeteren, waarbij iedereen wordt aangemoedigd om het maximale uit hun talenten te halen. Met een sterk team en een goede tactiek winnen we samen!. Voor meer informatie zie www.ipmpartners.nl.

  Prodim International biedt complete digitale meet- en productieoplossingen voor fabrikanten over de hele wereld. In combinatie met onze digitale fabricageoplossingen bieden we innovaties die industrieën voorgoed veranderd hebben. De oplossingen van Prodim zijn terug te vinden in de volgende industrieën: keukenbladen, balustrades, deuren, ramen, jachtbouw, interieurs, trapleuningen en nog veel meer! Door enkel punten te tekenen! Voor meer informatie ga naar: www.prodim-systems.com.

  Namens de besturen van NWC en SV Someren: van harte gefeliciteerd!

rfwbs-slide