• Geslaagde jaarvergadering & huldiging jubilarissen

  4 nov 2022
 • Op dinsdagavond 1 november zijn weer vele NWC-leden in het zonnetje gezet wegens hun jubileum bij onze mooie vereniging. Dit jaar is gekozen om de jubilarissen te huldigen ná de jaarvergadering.

  Afscheid
  Tijdens de jaarvergadering zijn de gebruikelijke onderwerpen en clubthema’s besproken en kondigde voorzitter Nils van Hoek lichtte alvast een tipje van de sluiter op inzake de nieuwe NWC-shirts. Hierover later meer…

  Daarnaast werd afscheid genomen van de aftredende bestuursleden. Na tien jaar trouwe dienst als voorzitter van het seniorenbestuur zwaaide Lucien van de Moosdijk af en is Luc Verberne bij goedkeuring van de leden benoemd tot zijn opvolger. Tevens werd afscheid genomen van de voorzitter van de sponsorcommissie, Freek van Loenhout. Na drie trouwe seizoenen inzet wordt zijn functie vanaf heden vervuld door René Peters. Meer over de nieuwkomers in het hoofdbestuur in de eerstvolgende editie van clubblad De Nieuwe NWC-er.

  Lucien en Freek, hartelijk dank en Luc en René, veel succes gewenst!

 • Freek van Loenhout en Lucien van de Moosdijk
 • René Peters en Luc Verberne
 • Jo Steijvers, al liefst 70 jaar lid
 • Jubilarissen
  Na afloop van de jaarvergadering kregen de vele jubilarissen hun welverdiende moment of fame. De volgende NWC-ers ontvingen een bos bloemen van voorzitter Nils van Hoek:

  25 jaar lid
  Leon van den Bosch, Joost van Bussel, Ruud Douven, Imre van Grotel*, Roel Jansen, Eric Leenen, Floran van Loon*, Rowan Manders, Martien Mulder*, Rick Sleegers*, Roy Welten* en Willem van der Zanden

  40 jaar lid
  Henry van Beek*, Rob Claassen, Armand van Diessen*, Wim van Dongen, Coen Feijen*, Bart van Heugten*, Lucien van de Moosdijk, Lambert van den Reek* en Lenie Verdonschot

  50 jaar lid
  Hans Berkers*, Pieter van Bommel, Joan van Bussel, Han van Geffen, Nelly van Loon-Werts, Frans van Seccelen en Jos Thijs

  60 jaar lid
  Bert van Oosterhout, Jack van Oosterhout en Frans Welten

  70 jaar lid
  Jo Steijvers

  * = afwezig

  Van harte gefeliciteerd allemaal!

  Foto’s en bestanden
  Alle foto’s zijn te zien via het fotoalbum op de Facebook-pagina van NWC.
  Download hier de PowerPoint-presentatie over de jubilarissen met prachtig beeldmateriaal!

 • Achterste rij, van links naar rechts: Wim van Dongen (40), Roel Jansen (25), Frans van Seccelen (50), Han van Geffen (50), Lucien van de Moosdijk (40), Rob Claassen (40) en Eric Leenen (25).
  Middelste rij, van links naar rechts: Willem van der Zanden (25), Rowan Manders (25), Joan van Bussel (50), Jos Thijs (50), Lenie Verdonschot (40), Nelly van Loon-Werts (50), Joost van Bussel (25) en Leon van den Bosch (25).
  Voorste rij, van links naar rechts: Frans Welten (60), Pieter van Bommel (50), Bert van Oosterhout (60), Jo Steijvers (70) en Jack van Oosterhout (60).

rfwbs-slide