• Geslaagde activiteit meidenvoetbal

  22 apr 2022
 • Afgelopen zondag (17 april) hadden we weer een eerste activiteit, na corona, voor al onze meiden die spelen binnen Someren en Asten.

  We hadden op sportpark De Potacker in Someren een mooie groep staan in verschillende leeftijden. De jongste was zeven en de oudste was één. Dus voor iedereen leuk om te zien, hoe ze eerst waren of hoe ze over een aantal jaren kunnen worden. Zeker ook voor de ouders langs de kant.

  Voor de jongste meiden hadden we een aantal trainingsvormen uitgezet, afgewisseld met een penaltyafvalrace en een partyspel aan het einde.

  Voor de oudere meiden hadden we een toernooi georganiseerd, waar hard werd gewerkt, maar zeker ook veel plezier werd gemaakt.

  Aan het einde van de activiteit konden er nog twee ballen verdiend worden door een parcours zo snel mogelijk af te leggen. Dit werd natuurlijk ook door de oudste en jongste apart gedaan, met op het einde twee blije winnaars.

  We hebben een hele mooie middag gehad en zijn achter de schermen alweer bezig met de volgende activiteit. Dan hopen we weer op eoen grote opkomst!

  Groetjes,
  Meidencommissie ST SV Someren/NWC Asten

rfwbs-slide