• We hebben mooi nieuws: Marks Wachters Notarissen heeft besloten om sponsor te worden van NWC Asten. Samen met de Sponsorcommissie hebben zij voor een nog niet bestaande vorm van sponsoring gekozen, namelijk één die geboekt staat als entreesponsor!
    Door Marks Wachters Notarissen wordt het nu mogelijk gemaakt dat alle bezoekers zonder betaling het sportpark kunnen bezoeken, waardoor alle wedstrijden voor iedereen gratis toegankelijk zijn.

    We willen Marks Wachters Notarissen hartelijk danken voor deze mooie sponsoring!

  • Marks Wachters Notarissen is een laagdrempelig notariskantoor dat hoogwaardige dienstverlening met persoonlijke aandacht combineert. Hoewel wij al sinds 1949 bestaan en een begrip zijn in de regio Groot-Eindhoven zijn wij niet in het verleden blijven hangen. Met onze blik gericht op de toekomst helpen wij jou als duidelijk en betrokken adviseur bij allerlei vraagstukken in jouw leven. Duidelijk en betrokken, daar staat Marks Wachters voor. Met ‘duidelijk’ bedoelen wij dat wij in gewone mensentaal met jou communiceren en onnodig moeilijk taalgebruik vermijden. Met ‘betrokken’ wordt bedoeld dat wij voor een persoonlijke benadering gaan: jij moet je thuis voelen bij onze mensen en bij ons op kantoor. Daarom zijn wij gehuisvest in een modern, eigentijds kantoor met een warme uitstraling aan de rondweg van Eindhoven. Of je nu een huis gaat (ver)kopen, een B.V. wil oprichten, een testament op wil laten maken of behoefte hebt aan ondernemersadvies, bij ons ben je aan het juiste adres!" Wil je meer weten over Marks Wachters Notarissen? Kijk dan op www.markswachters.nl.
rfwbs-slide