• Nog een paar weken en dan is het zover: het EK 2021. De eerste voorspellingen worden links en rechts al ingevuld en ook NWC Asten organiseert een EK-Pool!

   


  Wat is de bedoeling?

  Iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is binnen NWC Asten (lid of vrijwilliger) kan meedoen. Om mee te doen, kun je je via de Scorito-app of website aanmelden voor onze EK-pool. Vind je het handig om reminders te ontvangen over de deadlines? Dan adviseren we je de Scorito-app te downloaden. Klik HIER om je aan te sluiten voor de EK-pool van NWC. Klik vervolgens op het vakje 'Ja, ik doe mee'. 

  Ben je nog geen lid van Scorito, meld je dan eerst aan via de website www.scorito.com. Zonder account is het niet mogelijk deel te nemen aan onze EK-pool.

  Enkele praktische zaken:

  • Per lid mag je één keer meedoen. Het is daarom het handigste als je je eigen voor- en achternaam en eventueel het team of commissie waarin je actief bent, invult. Mocht je iemand kennen die wél lid is van NWC Asten maar niet mee wil doen, dan mag je natuurlijk gerust onder zijn of haar naam meedoen (wellicht interessant voor ouders van met name de jonge leden...).
  • Meedoen is -uiteraard- helemaal gratis. Het enige wat nodig is, is een account op Scorito. Heb je een account aangemaakt? Klik dan op bovenstaande link om deel te nemen. LET OP: Scorito heeft ook betaalde functies. Deze zijn niet noodzakelijk om deel te nemen aan de EK-pool!
  • Invullen van de uitslagen is mogelijk tot uiterlijk 11 juni 21:00u. Volg de stappen om alles volledig in te vullen.
  • Voorspellen zal gebeuren in twee fases:
   Fase 1: Voorspel de einduitslagen van alle duels uit de groepsfase, kies 4 topscorers en vul in wie Europees Kampioen wordt.
   Fase 2: Voorspel per ronde de uitslagen van de wedstrijden en selecteer wederom 4 topscorers.

  Prijzen

  Bij een wedstrijd horen prijzen en zo ook bij onze EK-pool! Speciale dank naar Bij Willem, Erima en de Supportersvereniging voor het beschikbaar stellen van de prijzen!

  1. Wedstrijdshirt Nederlands Elftal (Bij Willem)
  2. Sportpakket Erima (Voetbal, handdoek, sporttasje)
  3. Supporterspakket NWC (NWC-sjaal, NWC-pet, NWC-paraplu en NWC-stickers)

  De prijzen worden na afloop van het EK afgegeven bij de winnaars.

  Succes en mogen de beste winnen!

  Vragen? Mail gerust naar jeugd@nwc-asten.nl

rfwbs-slide