• Op 5 augustus gaat de vaderlandse Eredivisie weer van start! Niet alleen spannend voor de spelers en supporters, maar sinds een aantal jaren ook voor deelnemers van het voorspellingenplatform Scorito. 

  Via Scorito kun je, tijdens grote sportevenementen, je eigen team samenstellen dat zoveel mogelijk punten moet behalen door het toernooi heen. Je krijgt je eigen fictieve budget om je eigen team samen te kunnen stellen. Scoren jouw spelers in werkelijkheid (doelpunten, assists, clean sheets etc.), dan verdien jij punten in het spel.

  NWC-subpoule
  Voor komend seizoen is er ook een NWC-subpoule aangemaakt voor de Eredivisie! Na een succesvolle subpoule tijdens Euro 2020 leek het ons leuk om ook voor de Nederlandse competitie de onderlinge strijd aan te gaan.

  Als je nog geen account aangemaakt hebt, dien je dat eerst te doen via de Scorito-website of de Scorito-app (die is nog handiger in gebruik en het is dus raadzaam om deze te downloaden via je telefoon). De NWC-subpoule is te vinden via deze link of zoek op "NWC Asten". Neem deel, stel je team samen en houd iedere week je voorspellingen bij! Voor degenen die niet bekend zijn met Scorito; een stukje uitleg is hier te vinden. 

  Prijzen
  Er moet natuurlijk wel wat op het spel staan. Het spel is vooral opgezet voor het plezier, maar de Koning Scorito verdient het uiteraard om in de prijzen te vallen. Deze zijn als volgt:
  - De winterkampioen (dus degene die bovenaan staat in de NWC-subpoule als de winterstop in de Eredivisie begint) wint 15 consumptiemunten.
  - De zomerkampioen (degene die aan het eind van het Eredivisie-seizoen bovenaan staat) wint 25 consumptiemunten!

  We hopen dat zoveel mogelijk NWC-ers mee zullen doen. Meld je aan, stel je team samen en ga voor de winst!

  Vragen of opmerkingen hierover? Neem dan contact op via communicatie@nwc-asten.nl. 

rfwbs-slide