• Doe mee met de NWC EK-subpoule en win mooie prijzen!

 • Het EK in Duitsland staat voor de deur. Op 14 juni barst de strijd los. Maar niet alleen bij onze oosterburen, ook bij NWC! Want ook dit jaar organiseert NWC haar eigen poule via Scorito.com! Deelname is gratis.

  Op het platform (website en/of app) van Scorito hebben we een poule aangemaakt voor alle leden van NWC. In deze poule zijn mooie prijzen te winnen, die beschikbaar zijn gesteld door onze sponsoren (zie onderaan welke prijzen dat zijn). Volg de volgende stappen en je doet mee:

  1. Download de Scorito-app of raadpleeg www.scorito.com en maak een account aan;
  2. Klik op de uitnodigingslink
  3. Sluit je aan bij jouw subpoule(s) naar keuze;
  4. Vul je voorspellingen in;
  5. Win gave prijzen.

  Naast het feit dat je tegen alle leden van NWC kan spelen, is er natuurlijk niets mooier dan het winnen van je teamgenoten of (voetbal)vrienden… En dat kan! Voor ieder team, commissie of werkgroep kan een subpoule aan worden gemaakt. Deze subpoule valt onder de overkoepelende NWC-poule. Ben je NWC-lid, maar niet per se aangesloten bij een team of commissie? Dan kun je je altijd aanmelden bij de subpoule "NWC overige leden".

  Voor elke subpoule wordt door NWC een beheerder toegewezen. Zij worden hier per mail voor uitgenodigd.

  Hoe doe ik mee?
  Simpel! Deelnemen aan de hoofdpoule van NWC kan door je aan te sluiten bij een van de bestaande subpoules. Via deze link kun je je direct aanmelden bij één of meerdere subpoules. Let op: per account kan slechts éénmaal een voorspelling worden ingevuld. Deze voorspelling kan wel voor meerdere subpoules tegelijk worden gebruikt.

  Wil je graag een subpoule toevoegen of een beheerder toevoegen/wijzigen? Stuur dan een mail naar jeugd@nwc-asten.nl.

   

 • De prijzenkast! De winnaars mogen straks op volgorde van eindklassering een van de (dan nog) beschikbare prijzen uitkiezen. Sponsoren, bedankt voor het ter beschikking stellen van deze mooie prijzen!
rfwbs-slide