• Contractondertekening op de brug tussen Asten en Someren

  4 sep 2022
 • Afgelopen vrijdag 2 september was het zover: de ondertekening van de samenwerking tussen NWC en SV Someren op het gebied van meisjesvoetbal! Dit historische moment vond plaats op de symbolische plek tussen Asten en Someren, namelijk de fietsbrug over het kanaal.

  De samenwerking bestaat sinds 2018 al voor de seniorenvrouwenelftallen, en met succes! Afgelopen seizoen zijn beide clubs ook de samenwerking aangegaan voor de meisjes onder 17, waaruit twee mooie teams ontstaan zijn. Het streven is om de komende seizoenen de samenwerking uit te breiden naar de meisjes onder 15 en onder 20.

  Om 19.30 uur opende, in het bijzijn van zowel bestuursleden, leden als overige belangstellenden, Robert Bukkems en Yvonne Swinkels de avond met een woordje over het ontstaan en verloop van de samenwerking betreft meisjes- en vrouwenvoetbal tussen beide clubs. Beide zijn lid van de commissie meisjes- en vrouwenvoetbal ST Someren/NWC. Aansluitend hebben de voorzitters Antoon Sonnemans van SV Someren en Nils van Hoek van NWC de samenwerking met een handtekening bezegeld. Een hele mooie stap binnen de ontwikkeling van het meisjesvoetbal in de regio. Nu kan er ‘officieel’ hard gewerkt worden om (meer) meisjes uit de regio met veel plezier en passie te laten voetballen op haar niveau binnen de twee mooie clubs.

  Na afloop van de ondertekening werd er in de kantine van NWC onder het genot van een drankje gezellig bijgepraat over de samenwerking en de ondertekening.

  Een mooi artikel met foto's is te vinden op SIRIS. Klik op deze link

  Eerste kennismaking tussen beide teams MO15 NWC en SV Someren!
  Op zaterdag 3 september speelden beide MO15-teams tegen elkaar voor de Ricus Verhees-beker. Het was een mooie partij waarin Someren flink is blijven werken, maar waarin NWC toch sterker was en meer druk bleef zetten. Eindstand: 4-0 voor NWC. De sfeer was goed en het is een mooie groep voor de toekomst en de samenwerking!

rfwbs-slide