• Buro 3 helpt het Astense bedrijfsleven op de kaart te zetten

 • December 2023

  Wij zijn een digitaal marketingbureau. Met ons team van specialisten gaan we op zoek naar de meerwaarde van een bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf uniek en hoe uit je dit naar de buitenwereld? Dit vertalen we naar marketing en communicatie uitingen, zoals een goed vindbare website of digitale campagnes via kanalen zoals Google Ads, social media en e-mail. Allemaal kan natuurlijk ook! Wij hebben specialisten op elk gebied in huis, waardoor bedrijven met al hun online vraagstukken bij ons terecht kunnen. Samen zorgen wij ervoor dat bedrijven in de regio klaar zijn voor verdere groei. Zo zetten we o.a. het Astense bedrijfsleven nog beter op de kaart.

  Buro 3 terug naar haar Root(s) in Asten
  Veertien jaar geleden richtten wij, Peter Leenen en Daan Verberne, een klein marketingbureau op in ons mooie Asten. Jaren later was ons zolderkamerbedrijfje flink gegroeid en maakten we de overstap naar een groter pand in Deurne, maar ook hier zijn we inmiddels uitgegroeid. Daarom werken we sinds januari 2023 weer waar het voor ons ooit begon, in Asten. Ook op deze locatie mag onze tafelvoetbal niet ontbreken, die al zes jaar staat te pronken op echt kunstgras van NWC (true story!).

  Extra hard werken, extra veel ontspannen
  2023 is een extra bijzonder jaar voor ons geweest. We zijn namelijk van een reguliere vijfdaagse werkweek, naar een vierdaagse werkweek gegaan. Experimenten tonen aan dat dit leidt tot een betere werk-privébalans, minder stress en stijging van de productiviteit. Voor ons genoeg reden om dit als pilot in te voeren. Daarom hebben wij sinds 1 april 2023 iedere vrijdag een ‘verplichte ontspandag’. Een dag waarop je tijd kunt maken voor een nieuwe hobby, de boodschappen of gewoon simpelweg om te ontspannen. Wil je meer weten over hoe we onze werkweek zo indelen dat we de vierdaagse werkweek kunnen laten slagen? Lees het blog op onze website: www.buro-3.nl/blog/buro-3-gaat-naar-vierdaagse-werkweek/

  Neem gerust eens een kijkje op onze website www.buro-3.nl als je ons beter wil leren kennen of kom langs voor een kop koffie, dat vinden we gezellig!

rfwbs-slide